Το φινάλε της τραγικής ιστορίας θα γραφτεί στο Κοιμητήριο της Κρεμαστής, εκεί όπου έβαλε τέρμα στη ζωή του ο 53χρονος!

0
1128

KERAKI 2

Ήταν φυσικό, το χθεσινό τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Νεκροταφείο της Κρεμαστής, εκεί όπου ένας 53χρονος συμπολίτης μας, ο Λουκαράς Εμμανουήλ έβαλε τέρμα στη ζωή του με μια καραμπίνα, ν΄ αποτελέσει πρώτο θέμα συζήτησης, όχι μόνο στο χωριό, αλλά και σ΄ όλο το νησί μας.

Και βέβαια, περισσότερο συζητήθηκε ο τρόπος αλλά και ο λόγος που αποφάσισε να προβεί σ΄ αυτό το απονενοημένο διάβημά του.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος, με τον τρόπο που έβαλε τέλος στη ζωή του, έδειξε την πολύ μεγάλη, την παθολογική αγάπη που έτρεφε σε μια κοπέλα που έφυγε από κοντά μας πριν από τρία, περίπου, χρόνια, (με την οποία, όπως έλεγαν αυτοί που γνώριζαν την σχέση τους)! Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα «πύκνωσαν» οι επισκέψεις του στο Νεκροταφείο της Κρεμαστής, όπου πήγαινε κι άφηνε λουλούδια πάνω στον τάφο της αγαπημένης του.

KOIMHTHRIO 2Ύστερα, λοιπόν, απ΄ όλα τα προαναφερόμενα, οι αρμόδιες αρχές, (Μητρόπολη, Εκκλησιαστική Επιτροπή Κρεμαστής, κλπ), έδωσαν την συγκατάθεσή τους και η κηδεία του πρόκειται να γίνει αύριο στις 5,30 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής. Αξίζει με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι, ήταν αδύνατο να βρεθεί χώρος δίπλα από το μνήμα της αγαπημένης του, αλλά, ωστόσο, θα ταφεί σχετικά κοντά της.

Πηγή: topika-nea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ