Η παρέμβαση της Περιφερειακής συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη, για την κατάσταση του νοσοκομείου μας (Ομόφωνο ψήφισμα)

11
884
Η παρέμβαση της Περιφερειακής συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη, για την κατάσταση του νοσοκομείου μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 21ης Ιουλίου.

Ενημέρωση-Ανακοίνωση

Κ. Πρόεδρε, κ.Περιφερειάρχη,κυρίες και κύριοι συνάδερφοι,

Με την παρεμβασή μου αυτή επιθυμώ να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Θέλω να εκφράσω την αγωνία μου για όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας στο νησί μου.

Στην Κω, τον τρίτο τουριστικό προορισμό της πατρίδας μας,το νησί του πατέρα της Ιατρικής με τους 33000 μόνιμους κατοίκους και 130000 φιλοξενούμενους η κατάσταση στις δομές υγείας είναι τραγική.

Οι δύο βασικές ελλείψεις είναι ότι δεν υπάρχει καρδιολόγος και δεν υπάρχει παιδίατρος ενώ σύντομα θα φύγει και ένας χειρουργός.Και όλα αυτά, τη στιγμή που για όλο το νησί της Κω υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο το οποίο εξυπηρετεί όχι μόνο επέιγοντα περιστατικά αλλά εκτελεί και τακτικές μεταφορές.

Οι συνθήκες αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα να έχει φτάσει το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό στα όρια αντοχής του και να αδυνατεί πλέον να εξυπηρετήσει τα καθημερινά περιστατικά.

Για να μην μιλήσουμε για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας της Αντιμάχειας που συνεχίζει να μην έχει γιατρούς και ασθενοφόρο παρά τις υποσχέσεις και τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις.

Καταλαβαίνεται λοιπόν την αγωνία που αισθανόμαστε όλοι εμείς που φυλάμε Θερμοπύλες και κατανοείται την ζημιά που προκαλείται στο Τουρισμό.

Απευθύνω έκκληση στο σώμα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς την κεντρική Κυβέρνηση ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε τι πάθαμε, με το που άκουσαν εκλογές όλες οι γλάστρες άρχισαν να βγάζουν μπουμπούκια....

    Και ερωτώ, το πρόβλημα του νοσοκομείου το διαπιστώσατε σήμερα;;;;; Εκείνες οι υποσχέσεις για αποκατάσταση των εκκλησιών και τόσα άλλα προβλήματα και ελλείψεις στην Κω έμειναν στις μελέτες και στα θα, θα, θα;;;;;; Μηδενικό το έργο της περιφέρειας για την Κω, αλλά δεν ξεχνάμε, ο Ροδίτης Περιφερειάρχης κατάφερε να μας φορτώσει το στρατόπεδο μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ για να υποδέχεται πρόσφυγες ακόμα και από την Ρόδο…. Ανίκανοι, αλλάξτε τουλάχιστον τις λάμπες στα φανάρια, αρμοδιότητα σας, που οι μισές είναι καμένες.

  2. Να εκφράσεις την αγωνία σου για τον δρόμο προς το αεροδρόμιο τον οποίο καθημερινά βλέπουν οι τουρίστες του τρίτου τουριστικού προορισμού….Να εκφράσεις την αγωνία σου για το πως θα προλάβετε εκεί στο Επαρχείο τούς χορούς και τα πανηγύρια στα οποία είστε πρώτοι…..Να εκφράσεις την αγωνία σου για το κτίριο του Επαρχείου που δεν είστε ικανοί ούτε ένα φως να φτιάξετε…Να εκφράσεις την αγωνία σου,για την αγωνία μας σε πόσες γιορτές και φιέστες θα σας δούμε ακόμα…Όσο για τις Θερμοπύλες…που να σε βάζαμε και στο Γερμανικό νούμερο…2-4

  3. Διαπιστώσεις και πάλι διαπιστώσεις. Τι νόημα έχουν οι ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα; Εκτός και αν το κάνετε για προεκλογικούς σκοπούς.

  4. βρε καλός την περιφερειακή αντιπολίτευση που 4 χρονιά δεν έβλεπε τιποτα…..γιατι .????
    το ίδιο και το όραμα ….γιατι?????

  5. Ω!ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΑ
    ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΤΩΡΑ!
    ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ,ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΜΕ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ «ΠΟΥΛΟΥΣΕ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ? Η ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ? ΑΛΛΟ ΕΝΑ «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΕΧΟΥΜΕ «ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ»ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ Κ.ΛΟΣΟΥΜΕ?ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ(!!!)ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ «ΠΑΡΕΙ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΠΡΩΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ…ΝΩΤΑ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!

  6. Δεν χρειάστηκε να διαβάσω το κείμενο!

    Μόνο η φωτογραφία με έστειλε στα επείγοντα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ