Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Εκλογές ΤΕΕ (Κως): 1η η παράταξη Γ.Γλυνού, 2η Ι.Γρύλλη και 3η...

Εκλογές ΤΕΕ (Κως): 1η η παράταξη Γ.Γλυνού, 2η Ι.Γρύλλη και 3η Α. Γιαννικουρή-video (Πως κατανέμονται οι έδρες Αποτελέσματα στα Δωδ/σα)

0
522
Εκλογές ΤΕΕ Δωδ/σου: πρώτη παράταξη του Γ.Γλυνού, δεύτερη του Ι.Γρύλλη και τρίτη του Α. Γιαννικουρή-video

Οι εκλογές 20ης Νοεμβρίου, ανέδειξαν τη ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ πρώτη δύναμη στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Το ρεαλιστικό και απόλυτα υλοποιήσιμο πρόγραμμα και ο τεκμηριωμένος λόγος έπεισαν τους συναδέλφους να εμπιστευτούν την παράταξη της ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ. Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η υγιής επιχειρηματολογία και η ευγενής άμιλλα, χαρακτήρισαν την προεκλογική και την εκλογική διαδικασία και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο τόσο των επικεφαλής και υποψηφίων των παρατάξεων όσο και όλων των συναδέλφων του κλάδου μας.

Το μήνυμα του αποτελέσματος είναι σαφές και ξεκάθαρο. Η επόμενη μέρα των εκλογών είναι η αρχή της εφαρμογής του προγράμματος που εξαγγείλαμε και επί του οποίου δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε. Τα προβλήματα είναι κοινά και μας αφορούν όλους. Είναι ώρα οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξεις. Για την ανεξάρτητη παράταξη των μηχανικών της ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ είναι αυτονόητη η συναίνεση όλων των συναδέλφων και η σύνθεση των απόψεων με στόχο την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο. Επιβεβλημένη είναι και η στενή συνεργασία με όλους τους Φορείς με σκοπό την υποβολή βιώσιμων λύσεων και προτάσεων Ανάπτυξης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους της παράταξης της ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ οι οποίοι έδωσαν έναν αγώνα όπως αρμόζει στους συναδέλφους και στο κλάδο που εκπροσωπούμε. Ευχαριστώ θερμά σε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας αλλά και όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στην κάλπη. Την επόμενη μέρα των εκλογών είμαστε μαζί για να αναδείξουμε ένα ΤΕΕ για όλους!

Γιάννης Γλυνός

Επικεφαλής ΔΩ.ΠΡΩ.ΠΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ