Αποκαταστάθηκε αστυνόμος Α’ που υπηρετεί στα Δωδεκάνησα

12
8592

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί ποινική υπόθεση η οποία τέθηκε στο αρχείο

Αποκαταστάθηκε πλήρως αστυνόμος Α΄ που υπηρετεί στην Κω και σε βάρος του είχε σχηματιστεί ποινική υπόθεση η οποία τέθηκε στο αρχείο.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Σταυρόπουλο ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών στην Κω και σήμερα είναι διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Σταυρόπουλος είχε καταφέρει να εξιχνιάσει αρκετές υποθέσεις από τις υπηρεσίες όπου υπηρέτησε τα προηγούμενα χρόνια, δίδοντας «ηχηρά χτυπήματα» στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και όχι μόνο!

Το έργο που έχει επιτελεστεί κατά την θητεία του κ. Σταυρόπουλου, κατά κοινή ομολογία, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ τροχοπέδη στην πορεία του αυτή αποτέλεσε ο σχηματισμός διαφόρων ποινικών δικογραφιών σε βάρος του, οι οποίες έχουν τεθεί στο αρχείο.

Σε μία από αυτές τις υποθέσεις αναφέρεται και η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, και η οποία τέθηκε στο αρχείο από τον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:
«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αστυνόμου Α΄ Σταυρόπουλου Ανδρέα, ο οποίος υπηρετεί ως Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου.

Η αποκατάσταση αφορά στην αρχειοθέτηση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, με την έγκριση της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου, προκαταρκτικής δικογραφίας που διενέργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από ανώνυμη καταγγελία, το έτος 2015, ότι ο εν λόγω Αξιωματικός (υπηρετών τότε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω) παρείχε κάλυψη σε δράστες διακίνησης παράτυπων μεταναστών και ναρκωτικών καθώς και εκβίασης καταστηματαρχών.

Η Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου Αξιωματικού».

Πηγή: rodiaki.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τη τα βγάζουν στα ΜΜΕ νομίζουν ότι ο κόσμος είναι μοσχάρια δεν ξέρουμε τη ρόλο παίζει ο καθένας στην κω ζούμε όχι στο Ισλαμαμπάντ

    • Oloi eseis oi anwnumoi , pou krubestai , an ehetai stoiheia , giati de ta bgazetai na ta doume k emeis , k petate mono laspi ston anemisteira . Nomeizw pws auto , legetai , thrasutati deilia .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ