Νότης Σφακιανάκης: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και το δικό του αντίο στην Άννα (ΒΙΝΤΕΟ)

2
4693

Ο Νότης Σφακιανάκης «λύγισε» στο άκουσμα του θανάτου της αγαπημένης του δασκάλας Άννας Σαρρή Καραμπεσίνη.

Πρόκειται για τη θρυλική τραγουδίστρια των νησιώτικων τραγουδιών, από την Κω, η οποία μεταξύ άλλων συνέβαλε στην ανάδειξη της μουσικής παράδοσης των Δωδεκανήσων. Η θρυλική τραγουδίστρια μαζί με την αδελφή της Έφη, ηχογράφησαν 23 δίσκους και 33 στροφές.

Η Άννα Σαρρή Καραμπεσίνη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 95 ετών, προδομένη από την καρδιά της, το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κω.

Ο Νότης Σφακιανάκης έτρεφε βαθιά εκτίμηση στη φωνή της και αποτελούσε για εκείνον έμπνευση από την παιδική του ηλικία. Οι δυο τους είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις ενώ η τραγουδίστρια είχε συμμετάσχει το 2000 στο τραγούδι του με τίτλο, «Η πιο γλυκιά πατρίδα», στους στίχους του οποίου αναφέρεται το όνομά της.

Μετά την είδηση του θανάτου της ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια ανάρτηση με στίχους του τραγουδιού καθώς και ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξή του στην Έλλη Στάη που μιλούσε για την γυναίκα που την αγαπημένη του, Άννα.

Δείτε το post


Η κηδεία της Άννας Σαρρής Καραμπεσίνη έγινε  τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου, στην Κω.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανωνυμα οτι θελετε λετε απάνω δεν πηγε ακομα η ψυχη της Αννας ασ βοηθουσατε ασ το λεγατε σε δυο τρεις να αναλάβουν

  2. ΕΓΩ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΕ ΣΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΙΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ