Ροταριανός Όμιλος Κω: Καλωσορίζουμε τον Ροταριανό Όμιλο Λέρου στην ροταριανή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

1
990
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Ο Ροταριανός Όμιλος Κω, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, είχε την τιμή να πραγματοποιήσει επίσημη πανηγυρική συνεστίαση στο Λακκί της νήσου Λέρου με σκοπό την ίδρυση του Ροταριανού Ομίλου Λέρου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω κ. Τσαμπίκος Καματερός ο οποίος αφού καλωσόρισε την ηγεσία της 2470 Περιφέρειας και όλους τους παρευρισκόμενους, ανέπτυξε το ιστορικό της ιδρύσεως του νέου Ομίλου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προδιοικητής της 2470 Περιφέρειας κ. Χρήστος Κίτσος χαιρετίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας Ροταριανού Ομίλου στο νησί της Λέρου.

Ακολούθησε η επίσημη επίδοση της Χάρτας αναγνωρίσεως του Ομίλου καθώς και η εισδοχή του προέδρου κ. Μιχαήλ Αράπη και των μελών του νεοϊδρυθέντος Ομίλου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Διεθνούς Ροταρυ. Η τελετή ολοκληρώθηκε με μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της Διοικητού της 2470 Περιφέρειας κ. Ντόρας Κέμου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο βοηθός της Διοικητού κ. Ζαχαρίας Παπαζαχαρίου, ο πρόεδρος κ. Κώστας Παμπρής και αντιπροσωπία του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου, ο πρόεδρος κ. Ευγένιος Χαρδαβέλλας και αντιπροσωπία του Ροταριανού Ομίλου Σάμου.

Καλωσορίζουμε τον Ροταριανό Όμιλο Λέρου στην ροταριανή οικογένεια και ευχόμαστε μια λαμπρή και εποικοδομητική πορεία.

Ο Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Τσαμπίκος Καματερός Αμαλία Ανδρουλάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ