ΚΙΝΑΛ: Περιφερειακή Σύσκεψη για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με αντικείμενο τις εκλογές β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης

0
34

Το ΚΙΝΑΛ στηρίζοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες και ισχυροποιώντας τη δύναμη της βάσης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, θεωρεί ότι οι επιλογές προσώπων θα πρέπει κάθε φορά να προκύπτουν μέσα από τις διεργασίες και μέσα από διάλογο σε νομαρχιακή και δημοτική κλίμακα στις τοπικές κοινωνίες.

Με στόχο τη συγκρότηση μιας ομάδας ανθρώπων ικανών να οδηγήσουν το Νότιο Αιγαίο στο γρήγορα μεταβαλλόμενο και αναπτυσσόμενο Ελληνικό αλλά και Ευρωπαϊκό περιβάλλον, την Κυριακή 7/10 και ώρα 11:00 π.μ. στο ΡΟΔΙΝΙ της Ρόδου συγκαλεί Περιφερειακή Σύσκεψη για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με αντικείμενο τις εκλογές β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα:

Α) Πολίτικο πλαίσιο του Κινήματος Αλλαγής για την Αυτοδιοίκηση, την αποκέντρωση και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Β) Προτάσεις για τον επικεφαλής του συνδυασμού μας και διαδικασίες αξιολόγησης των στελεχών που θα προταθούν και επιθυμούν να ηγηθούν στους συνδυασμούς που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής στην Περιφέρεια.

Γ) Η συμβολή του Κινήματος Αλλαγής στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και των τοπικών και περιφερειακών προγραμμάτων.

Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν εκτός από τα μέλη των τριών Νομαρχιακών Επιτροπών της Περιφέρειας, οι Βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των Νομών της Περιφέρειας, οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Δήμαρχοι μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, τα μέλη της ΚΠΕ από τους δυο Νομούς, οι Γραμματείς των Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων, οι επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων της έδρας των Νομών της Περιφέρειας, οι Πρόεδροι, επικεφαλής δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών – παραγωγικών παρατάξεων.

Για την Ν.Ε.Β.Σ.ΔΩΔ/ΣΟΥ

Κατερίνα Γαβαλά Γ.Γ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.