Η κυρά Λένη από την Κω: Έμπορος ετών 93 η γηραιότερη συνεργάτιδα του Ομίλου Lesaffre (ζύμες αρτοποιίας) στην Ευρώπη (video)

1
7650

Η κυρά Λένη από την Κω: Έμπορος ετών 93,η γηραιότερη συνεργάτιδα της  Lesaffre  (ζύμες αρτοποιίας) στην Ευρώπη.

Πρόκειται για την Ελένη Δρόσου ,σύζυγος Δημητρίου Δρόσου ,το γένος Μαγκαφά.

Η κυρά Λένη που τον περασμένο Ιούλιο 2018 έκλεισε τα 92 χρόνια της και μπήκε στα 93 ,συνεχίζει να εμπορεύεται ζύμες (μαγιές) αρτοποιίας. Μία επαγγελματική δραστηριότητα που ξεκίνησε το 1970 ,εφοδιάζοντας όλα σχεδόν τα αρτοποιία της Κω με μαγιές ,παράλληλα με την απασχόληση της στο φούρνο του συζύγου τη Δημήτρη Δρόσου.

Το 1988 όταν πρωτοήλθε στην Ελλάδα ο Όμιλος Lesaffre  ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ζύμης αρτοποιίας, με  «ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ» που αποτελεί το ενοποιητικό σύμβολο της Lesaffre σε όλο τον κόσμο, η Ελένη Δρόσου ήταν η πρώτη συνεργάτιδα του Ομίλου με τις ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ

Και αυτή η  συνεργασία συνεχίζεται 30 χρόνια αδιάκοπα με την κυρά Λένη να είναι πάντα δραστήρια, από τις καλλίτερες συνεργάτιδες του Ομίλου, να  παίρνει τηλεφωνικά τις παραγγελίες, να προμηθεύεται τις απαραίτητες ποσότητες , να φροντίζει για την έγκαιρη παράδοση τους και να κόβει τα τιμολόγια.

Στις 10 Ιουνίου 2018 η Lesaffre Hellas γιόρτασε τα  30 χρόνια στην Αθήνα, σε μία πανέμορφη εκδήλωση όπου έγινε ειδική αναφορά στην κυρά Λένη από την Κω, την γηραιότερη έμπορο της Lesaffre στην Ευρώπη,  με την παρουσίαση ενός ολιγόλεπτου video με δηλώσεις της, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η κυρά Λένη με τον αείμνηστο σύζυγο της Δημήτρη, από τους πρώτους αρτοποιούς της Κω,από το 1944 (προηγούμενα διατηρούσε φούρνο στη Λέρο), απέκτησαν 4 παιδιά, τη Γραμματική-Στυλιανή, το Νικόλα, το Γιώργο και το Δημοσθένη. Επίσης έχει 7 εγγόνια και 9 δισέγγονα.

Να της ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και δυνατή.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ