Κως: Δεσποινίς ετών 67 – Δεν ήθελε μόνο να φαίνεται νεότερη και μπήκε σε απρόβλεπτες περιπέτειες!

0
4127

Την κατηγορία της δωροδοκίας αστυνομικού αντιμετωπίζει μία 77χρονη Ελληνογαλλίδα στην Κω, που ήθελε να κόψει χρόνια από την ηλικία της στην ταυτότητα!

Η 77χρονη πριν μερικά χρόνια είχε δώσει 15.000 ευρώ στον αστυνομικό, ώστε να της αφαιρέσει 10 χρόνια από την ταυτότητά της και να εκδώσει νέα, με πλαστά στοιχεία.

Η εύπορη κυρία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 14 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή για την κατηγορία της δωροδοκίας, καθώς τότε όχι μόνο είχε προσκομίσει στο Αστυνομικό Τμήμα πλαστά έγγραφα, που θα την εμφάνιζαν νεότερη, αλλά είχε δώσει και στον αστυνομικό 15.000 ευρώ για να κάνει τα στραβά μάτια, όταν διαπίστωσε την απάτη της.

Η Ελληνογαλλίδα θα βρεθεί αυτές τις μέρες πάλι αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, καθώς θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Ετσι η κυρία που θα ήλπιζε να είναι 67 αντί για 77 θα περάσει σε μερικές μέρες το κατώφλι του Εφετείου της Κω και όλοι ελπίζουν τότε να αποκαλύψει εν τέλει τη πραγματική της ηλικία.

Οι εξηγήσεις της γιαγιάς

Η 77χρονη, χήρα και μητέρα ενός 35χρονου με ειδικές δεξιότητες, προέρχεται από μια εξαιρετικά εύπορη οικογένεια. Ενώπιον του Αυτοφώρου υποστήριξε ότι δεν είχε συνείδηση της σοβαρότητας των πράξεών της και τελούσε σε διαταραχή λογικής. Ισχυρίστηκε ότι περνά εξαιρετικά δύσκολες ώρες ως χήρα και μητέρα ενός ΑΜΕΑ και ότι από φιλαρέσκεια και απερισκεψία επιχείρησε να φαίνεται νεότερη στην ταυτότητά της.

Κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων της, ο αστυνομικός αντιλήφθηκε ότι το πιστοποιητικό ήταν πλαστό και η 77χρονη του παρέδωσε έναν φάκελο με 15.000 ευρώ προκειμένου να κάνει τα «στραβά μάτια»,

Η πλαστογραφία του εγγράφου ήταν οφθαλμοφανής, ενώ περαιτέρω όταν διαπιστώθηκε η πραγματική ηλικία της, από τον έλεγχο στο σύστημα ταυτοτήτων, η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη.

Σημειώνεται ότι δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να χρησιμοποιήσει την ταυτότητα, που θα την εμφάνιζε μικρότερη στη Γαλλία, για λόγους συνταξιοδότησης, αφού τα στοιχεία της είναι ήδη καταχωρημένα στη χώρα μετά τον γάμο της με Γάλλο.

Πηγή: Δελτίο Ειδήσεων Star

newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ