Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 18χρονης Βρετανίδας στην Κω – Πήγαν… μαζί με το «θύμα» για την καταγγελία στην Αστυνομία!

0
366

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος 18χρονης συμπατριώτισσάς του κατηγορείται 45χρονος Άγγλος ο οποίος συνελήφθη πριν από τρία χρόνια στην Κω όταν μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού μαζί με την νεαρή κοπέλα για να καταγγείλουν το περιστατικό!

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2013 και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω ο 45χρονος Άγγλος παραπέμφθηκε σε δίκη η οποία θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, ούτε οι … αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια και στ’ αφτιά τους, όταν στις 30 Οκτωβρίου 2013 το μεσημέρι είδαν να εμφανίζονται στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω μία 18χρονη- τότε-  Βρετανίδα συνοδευόμενη από έναν 45χρονο – τότε- συμπατριώτη της, τον οποίο κατήγγειλε για ασελγείς πράξεις σε βάρος της!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στην Κω με συγγενικά της πρόσωπα για να περάσει μερικές μέρες διακοπών, και το ίδιο έκανε και ο 45χρονος ο οποίος μετέβη στο νησί με την οικογένεια και τα παιδιά του. Και οι δύο διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο όπου και γνωρίστηκαν και άρχισαν να κάνουν παρέα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η 18χρονη τα ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2013, ο 45χρονος της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο του όπου και αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε ασελγείς πράξεις. Λίγες ώρες αργότερα (περίπου στις 12 το μεσημέρι) και οι δύο αλλοδαποί εμφανίστηκαν μαζί στην αστυνομία όπου η 18χρονη έκανε την καταγγελία η οποία είχε ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του 45χρονου.

Σε βάρος του Βρετανού που αποδέχεται ότι η νεαρή κοπέλα πήγε στο δωμάτιό του όμως δεν έγινε τίποτα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Μετά την απολογία του ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος όρος.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ