Κατακραυγή στο facebook του Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο [εικόνα]

4
6910

ΕΙΝΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Μαζική επίθεση με υβριστικά σχόλια δέχεται από το πρωί στο προφίλ του στο Facebook, ο Μ.Κ., εκ των δυο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

«Οσα λεφτά και αν έχετε δεν θα γλιτώσεις. Και έξω να βγεις φυλακή θα είναι και πάλι» είναι ένα από τα… ήπια μηνύματα που του απευθύνουν. «Θα περάσεις καλά στη φυλακή…», «Δεν τους αξίζει η φυλακή. Η θανάτωση τους αξίζει και μόνο» αναφέρεται παρακάτω.

Στο προφίλ του νεαρού Ελληνα πάντως, αναφέρεται ως ημερομηνία γέννησης η 9η Δεκεμβρίου του 1995, κάτι που «ανεβάζει» την ηλικία του στα 23 χρόνια -και όχι 20 ή 21 όπως παρουσιάζεται από χθες.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Δικηγόρος 19χρονου Αλβανού στο iefimerida για το έγκλημα στη Ρόδο: «Θα τοποθετηθούμε στη δίκη»

Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο
Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

«Δεν ισχύει με την έννοια που έχει διαρρεύσει (σ.σ. στα ΜΜΕ) η ομολογία» είπε προ ολίγου, μιλώντας στο iefimerida, ο κ. Στέλιος Κιουρτζής, δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 19χρονου νεαρού από την Αλβανία, για την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν είναι η ώρα να μιλήσω. Θα τοποθετηθούμε όταν πρέπει, στη δίκη. Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν καν προσαχθεί στον Εισαγγελέα» προσέθεσε ο κ. Κιουρτζής, εξηγώντας ότι αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα, Τρίτη, κατά τις 15:30.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι υπάρχει ο θάνατος ενός ανθρώπου 21 ετών. Και θα πρέπει όλοι, με πρώτον εμένα ως συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας» σημείωσε ο δικηγόρος του 19χρονου.

Αυτοί οι δύο νεαροί φέρονται να δολοφόνησαν άγρια την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο [εικόνες]

Αυτοί οι δύο νεαροί φέρονται να δολοφόνησαν άγρια την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκηρο το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο νεαροί, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Ο 19χρονος φέρεται ότι έσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας και ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ πιο σκληρό καρύδι εμφανίζεται ο 21χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Οι δύο νεαροί χθες έπεφταν σε αντιφάσεις και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για το έγκλημα.

Οι δυο φερόμενοι ως δολοφόνοι σύχναζαν στα γυμναστήρια, ενώ ένας εξ αυτών ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Ο ένας εκ των δύο φαίνεται ότι γνώριζε την 21χρονη φοιτήτρια. Εξάλου κλείνοντας το τηλέφωνο στη φίλη της καθώς της χτύπησε το κουδούνι δεν φάνηκε να ταράζεται ενώ φως ρίχνει και το κινητό της τηλέφωνο.

Οι δύο νεαροί 

  • Ο 19χρονος

  • Ο 21χρονος 

Πώς και γιατί την σκότωσαν

Τα αίτια του εγκλήματος με θύμα την άτυχη 21χρονη χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικά.

Οπως έχει φανεί και από τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές, από κάμερες ασφαλείας σε διπλανά κτίρια, η Ελένη Τοπαλούδη βγαίνει από το σπίτι της και μπαίνει στο λευκό βαν. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν στο βαν επέβαιναν ένα ή δυο άτομα.

Ολοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το εξοχικό του Ροδίτη στη Λίνδο.

Το σενάριο που εξετάζουν ήδη από χθες οι αρχές είναι ότι η 21χρονη είχε ραντεβού με τον ένα από τους δύο άνδρες και πιθανότατα εμφανίστηκε και ο δεύτερος, με το κορίτσι να αντιδρά στην παρουσία του.

Τότε πρέπει να προέκυψε ένταση με την νεαρή να επιχειρεί να φύγει. Εκεί φαίνεται ότι την χτύπησαν με σιδερένιο αντικείμενο, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες σιδερώστρα, σύμφωνα με άλλες, τοπικού μέσου, με ηλεκτρικό σίδερο.

Η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε αναίσθητη και τότε οι δύο νεαροί -άγνωστο αν την θεώρησαν νεκρή ή αντιλήφθηκαν ότι ζούσε αλλά ήταν λιπόθυμη- την έβαλαν στο βαν του ενός και οδήγησαν στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά.

Οπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν βρέθηκε στο νερό και ουσιαστικά πνίγηκε στη θάλασσα.

Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης ότι ανήκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η Ακρίτα για την φοιτήτρια της Ρόδου: Ο βιασμός δεν είναι σεξ- Καταλάβατε καθάρματα;

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα
Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα

Εξαλλη με τα σεξιστικά σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο, η Ελενα Ακρίτα ανέβασε το δικό της σχόλιο για τον βιασμό. Ο βιασμός δεν είναι σέξ, ο βιασμός είναι βία γράφει και το όχι της κοπέλας πυροδότησε το έγκλημα. Και καταλήγει: Καταλάβατε καθάρματα;

Γράφει η Ελενα Ακρίτα:

Οι δυο άντρες στην Ρόδο της ζήτησαν ερωτική συνεύρεση. Είπε ‘όχι’. Την δολοφόνησαν γι’ αυτό το ‘όχι’. Ο βιασμός δεν είναι σέξ ο βιασμός είναι βία> Το ‘όχι’ του κοριτσιού την πυροδότησε, καταλάβατε καθάρματα;

Σημειώνεται οτι σύμφωνα με τις πληροφορίες η αιτία της δολοφονίας είναι η άρνηση της κοπέλας να συναινέσει σε σεξουαλική επαφή με τους δύο νεαρούς με τους οποίους συναντήθηκε. Η άρνησή της προκάλεσε ένταση, και τότε ο ένας απο τους δύο την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο. Νόμιζαν οτι είναι ήδη νεκρή γι αυτό και την μετέφεραν σε απομακρυσμένη περιοχή του νησιού και την πέταξαν απο τον γκρεμό. Τελικά η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε οτι η άτυχη φοιτήτρια είχε τις αισθήσεις της και πέθανε από πνιγμό…

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λόγω ηλικίας τα έχω δεί όλα στα χρόνια που πέρασαν.
    Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με την εγκληματικότητα να έχει γίνει ανεξέλεγκτη, δεν υπάρχει προηγούμενο. Έλληνες και δυστυχώς διπλάσιοι – τριπλάσιοι αλλοδαποί, αδίστακτοι δολοφόνοι να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι, άγνωστοι. Και παλαιότερα υπήρχε η εγκληματική παρανομία, όχι όμως με αυτή την καθημερινή πλέον δράση. Φαίνεται ότι για κάποιους υπανθρώπους, κτήνη, βλαμμένους, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Σημεία των καιρών τώρα και στον τόπο μας, την φτωχή Ελλάδα.

  2. υπευθυνοι για αυτα τα χαλια ειναι οι ιεραρχες της εκκλησιας οι πολιτικοι τα κομματα οι γονεις

    που απομακρυνονται απο την εκκλησια τις διδαχες του ΧΡΙΣΤΟΥ.

    • υπευθυνοι λες οτι ειναι οι ιεραρχες..γι αυτο οι γονεις των δολοφωνων δεν πανε στην εκκλησια? γι αυτο δεν πηγαν ποτε τα παιδια τους στην εκκλησια? επειδη ο κληρος οπως λενε καποιοι ειναι οπως ειναι? οποιος θελει να παει στην εκκλησια και να κανει πνευματικη ζωη το κανει και οποιος θελει να βρει αφορμη για το αντιθετο επεισης τη βρισκει…

  3. ολοι αυτοι που βγαινουν στα καναλια και μιλανε για πολιτισμο και τα δικαωματα αυτων των δυο εγκληματιων,μετα τον ξυλοδαρμο του ενος,θα ηταν το ιδιο απολυτοι και υπερμαχοι αυτων των αξιων εφοσον επροκειτο για το δικο τους παιδι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ