Ρόδος: Ανοίγουν κλειστά στόματα μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας – Η περίεργη πρόταση και τα βίαια ξεσπάσματα – video

0
2098
Η πρώην σύντροφος του 19χρονου που κατηγορείται περιγράφει το προφίλ του. Την ίδια ώρα μια κοπέλα καταγγέλλει πως δέχθηκε πρόταση από τον 21χρονο Ροδίτη, που ίσως την έστελνε στον θάνατο…

Τα σχόλια στα προφίλ των δύο κατηγορούμενων στα social media, έχουν πάρει “φωτιά” από σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και τα όσα αποκαλύπτει μία κοπέλα, για τους δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν δολοφονήσει την φοιτήτρια στη Ρόδο.

Η ίδια αναφέρει ότι μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να την βγάλουν βόλτα. Εκείνη όμως αρνήθηκε και μάλιστα, μετά τη δολοφονία της κοπέλας έχει δώσει τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία. Ένα 24ωρο μετά την ανάρτηση που έκανε στο facebook, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

“Πιστεύω πως είχα τον Θεό μαζί μου” λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που περιγράφει τα όσα έζησε. “Όταν έμαθα πως πέθανε η φοιτήτρια, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της”.

newsit.gr

Στην εκπομπή “Μαζί σου” μίλησε και η πρώην σύντροφος του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα. Όπως είπε αιτία του χωρισμού ήταν ο βίαιος χαρακτήρας του…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ