Νέα τραγωδία στην περιοχή μας: βρέθηκε πνιγμένος στο νησί Στρογγύλη

0
2643

Άτομο νεαρής ηλικίας

Νέα τραγωδία πλήττει και πάλι το νησί της Ρόδου. Σήμερα το πρωί, ένα άτομο νεαρής ηλικίας, βρέθηκε πνιγμένο στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη νησίδα Στρογγύλη, που βρίσκεται πλησίον της Χάλκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο νεαρός έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια καταδυτικής προσπάθειας που έκανε.
Ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο δυτών και αξιωματικών του κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου, οι οποίοι διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας.
Πηγή: rodiaki.gr

Ανακοίνωση Λιμενικής Αρχής

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, ότι 26χρονος ημεδαπός ο οποίος εργαζόταν σε ιχθυοκαλλιέργειες, στη θαλάσσια περιοχή της βραχονησίδας, “ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ” Δήμου Χάλκης, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ στο σημείο, μετέβη από ξηράς περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο 26χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε από μαθητευόμενους δύτες, οι οποίοι εργάζονταν σε παρακείμενη ιχθυοκαλλιέργεια, μεταφέρθηκε στον λιμένα “ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ” με το σκάφος “ΛΑΜΑΡ” Ν.Ρ. 605 και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη η 51χρονη νόμιμη εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας, με την οποία ο θανών είχε συνάψει σύμβαση εργασίας, η οποία στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ