ΝΟΔΕ ΝΔ: Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το τιμόνι της χώρας

1
91

«Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε την πλάτη στο παρελθόν, να αλλάξουμε το μέλλον. Έτοιμοι να πάρουμε το τιμόνι της χώρας με πυξίδα το εθνικό συμφέρον, με σκαρί την κοινωνία και με τον άνεμο της αισιοδοξίας στα πανιά μας. Είμαστε έτοιμοι, με την ψήφο των πολλών, να κάνουμε μία κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, για τους πιο άξιους των Ελλήνων. Αυτό το αισιόδοξο μήνυμα, ας φτάσει παντού. Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη, για τη μεγάλη νίκη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η Ελλάδα θα πάει, επιτέλους, μπροστά. Μαζί, μπορούμε! Ελλάδα, μπορούμε! ».
Το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο 12ο Συνέδριο του κόμματος  που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, μετέφερε στα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου που συνεδρίασε χθες το βράδυ, ο πρόεδρος  Παύλος Μπακίρης ο οποίος μαζί και με άλλα στελέχη από τη Δωδεκάνησο παρακολούθησαν τις εργασίες του.
«Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη εκλογική μάχη σε όλα τα νησιά μας. Θα απευθυνθούμε σε όλους τους νησιώτες μας, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας με ένα πρόγραμμα αλήθειας» ανέφερε ο κ. Μπακίρης.
Έγινε αναφορά και συζήτηση πάνω στους έξι στόχους που παραμένουν οδηγοί της Νέας Δημοκρατίας όπως τους περιέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος:
1. Μια κοινωνία που δίνει ευκαιρίες ευημερίας σε όλους. Πρέπει να ξανακάνουμε τον κοινωνικό ανελκυστήρα να δουλέψει στη χώρα μας. Τα νέα παιδιά που μεγαλώνουν σε μη προνομιούχο περιβάλλον, να γνωρίζουν ότι αν δουλέψουν σκληρά, έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή από τους γονείς τους.
2. Μια ανοιχτή οικονομία, καινοτόμα, δημιουργική, με επενδύσεις και νέες δουλειές.
3. Ένα Πολιτικό Σύστημα λειτουργικό κι ένα Δημόσιο αποτελεσματικό.
4. Μία Παιδεία που βλέπει το μέλλον και είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας.
5. Ένα κράτος όπου το Δίκαιο και η Ασφάλεια είναι όροι Δημοκρατίας.
6. Μία Ελλάδα ισχυρή, ισότιμος εταίρο στην Ευρώπη, με τον Ελληνισμό δίπλα της -παντού στον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε εξέφρασαν την χαρά αλλά και την ικανοποίηση τους για την εκλογή του κ. Τάκη Μιχαήλου και της              κα. Έφης Χαραλαμποπούλου, στο κορυφαίο πολιτικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας, στην νέα Πολιτική Επιτροπή.
Τέλος έγινε ενημέρωση για τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν και  παραδόθηκαν από τη ΝΟ.Δ.Ε στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου ‘’Η ΜΕΡΙΜΝΑ’’  απ’ όπου και θα διατεθούν σε οικογένειες που χρήζουν της αλληλεγγύης μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ