Εκδηλώσεις για τα παιδιά από την Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

0
342

Στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου.

 

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αστυνομίας (Κυκλάδων, Α’ & Β’ Δωδεκάνησου) τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων – Νότιας Δωδεκάνησου – Βόρειας  Δωδεκάνησου, την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου και η Τοπική Διοίκηση Δωδεκάνησου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.).

 

Ο «Άγιος Βασίλης» έκανε την εμφάνιση του σε Σύρο, Ρόδο και Κω, όπου περικυκλώθηκε από παιδικά χαμόγελα ενθουσιασμού, προσέφερε δώρα και παράλληλα φρόντισε αντίστοιχα πακέτα δώρων να λάβουν όλα τα παιδιά του προσωπικού που υπηρετεί στις Αστυνομικές Υπηρεσίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

 

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές υλοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και επιμέλειας, όσο και από πλευράς προσέλευσης συναδέλφων και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ