Ρόδος: ΘΡΗΝΟΣ στην Δημοτική Κοινότητα Παστίδας: «Καλό παράδεισο αγαπημένε μας πρόεδρε»

0
882

Ανακοίνωση για την απώλεια του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας, Σάββα Πάττα, εξέδωσαν τα μέλη της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:

Σύσσωμα τα μέλη του Τοπικού μας Συμβουλίου με το άγγελμα της αιφνίδιας και πρόωρης απώλειας του αγαπημένου μας προέδρου, αείμνηστου Σάββα Πάττα και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια για τον δυσαναπλήρωτο κενό που μας αφήνει η απώλεια σου.

Το κενό ενός άξιου Ανθρώπου που έφυγε πρόωρα και αδόκητα, τίμησε τους συγχωριανούς του και την οικογένεια του με ήθος, ποιότητα και ακάματο αγώνα για ανιδιοτελή προσφορά φανερώνοντας σπάνιες αρετές όλα αυτά τα χρόνια που συμπορευθήκαμε.

Σε τούτο το στερνό σου ταξίδι την Κυριακή 30/12/2018 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας συμπαρεστεκόμενοι στην αγαπημένη σου οικογένεια, εκφράζουμε τον ανείπωτο πόνο σύσσωμης της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και την βαθιά μας επιθυμία το έργο σου και η μνήμη σου να μείνει ζωντανή για πάντα.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αγαπημένε μας ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ,
ΣΑΒΒΑ ΠΑΤΤΑ

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Παστίδας: Κοσμάς Μιχάλης, Μοσχής Σταύρος, Κασσανή Αριάδνη, Φτάρας Χρήστος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου Κασσανής Ευγένιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ