Ελευθερία Φτακλάκη: «Η συγκυβέρνηση βούλιαξε στις Πρέσπες»

0
244

Ελευθερία Φτακλάκη: «Η συγκυβέρνηση βούλιαξε στις Πρέσπες»

Με αφορμή τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ., Ελευθερία-Παρασκευή Φτακλάκη, δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη καθυστέρηση θυμήθηκε ο κ. Καμμένος να εγκαταλείψει την κυβέρνηση κι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… βούλιαξε στις Πρέσπες!

Άλλοι δε θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση κι άφησαν ή θ’ αφήσουν τον υπουργικό θώκο, άλλοι θα υπερψηφίσουν διαχωρίζοντας τη θέση τους από το κόμμα και θα κρατήσουν το θώκο, άλλος θα ψηφίσει και θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα κι άλλοι, επειδή δεν έχουν βουλευτική ψήφο, απλά θα διατηρήσουν τα υπουργικά τους καθήκοντα. Γενικώς… μύλος σε μία κυβέρνηση φαρσοκωμωδίας, όπου η κοινή λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά! Κατώτεροι των περιστάσεων και διαζευγμένοι με τη λογική, την αξιοπρέπεια και τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθούν. Βουλευτές δια πάσαν χρήσιν!

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «έτρεξαν» μαζί μνημονιακά επί τέσσερα χρόνια και ψήφιζαν ό,τι τους επέβαλαν οι δανειστές, με το άλλοθι πως «σώζουν» τη χώρα. Τώρα που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες, οι μάσκες έπεσαν και το «σκηνοθετημένο» διαζύγιο ήταν πλέον θέμα χρόνου.

Όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνητικές επιλογές δεν έχουν προηγούμενο. Οργανωμένο ψεύδος, συνειδητή παραποίηση, καταπάτηση της κοινής λογικής. Η χώρα όμως δε μπορεί να είναι παγιδευμένη στις όποιες επιλογές του κ. Τσίπρα και να παραμένει ακυβέρνητο καράβι. Χρειάζονται καθαρές λύσεις για να μπούμε στην επόμενη μέρα μ’ ένα καθαρό πολιτικό τοπίο. Και η λύση δε μπορεί να είναι άλλη από αυτή που θα δώσουν οι πολίτες με την ψήφο τους.

Το ΚΙΝ.ΑΛ. και η Πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά ζητάει άμεση προσφυγή στις κάλπες γιατί η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση σταθερότητας και προοπτικής κι όχι μία κυβέρνηση που σέρνεται».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ