Ρόδος: «Έφυγε» μετά από σκληρή μάχη η 55χρονη γιατρός Ελένη Αντώνογλου

0
1063

Απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών από παθολογικά αίτια η γιατρός χειρουργός του νοσοκομείου της Ρόδου Ελένη Αντώνογλου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά, τους φίλους αλλά και τους συναδέλφους της.

Η Ελένη Αντωνόγλου υπηρετούσε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του γενικού νοσοκομείου της Ρόδου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό αλλά και ασθενείς.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου κος Βασίλης Κινούς, επισήμανε ότι ηταν εξαίρετη επιστήμονας  και υπηρετούσε με αυταπάρνηση το συνάνθρωπό της, από ένα χώρο ιδιαίτερα ευαίσθητο και απαιτητικό, έχοντας πάντα ως οδηγό το ιερό καθήκον προσφοράς του γιατρού προς τον ασθενή που έχει ανάγκη τη φροντίδα και στη στήριξή του

Η ένωση νοσοκομειακών γιατρών με ανάρτησή της στο blog που διατηρεί αναφέρει τα εξής: «Ο πόνος και η οδύνη όσων είχαμε τη χαρά να σε γνωρίσουμε να μοιραστούμε κοινές αξίες και να γίνουμε αποδέκτες της αγάπης και της φιλίας σου είναι αβάστακτος».

Από την πλευρά του ο ιατρικός σύλλογος Ρόδου του οποίου αποτελούσε μέλος, εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

Η κηδεία της, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 3μμ από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών του κοιμητηρίου Ρόδου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα για όσους θα ήθελαν να συνεισφέρουν, να κατατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο σύλλογο στήριξης καρκινοπαθών Ρόδου.

Ο αριθμός του λογαριασμού είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  5718087566729  iban:GR8801727180005718087566729

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ