Παντελής Βούρος: “Το Καλυμνάκι του MasterChef 2019” (Φώτο και video)

9
2985

Στο στούντιο των γυρισμάτων του τηλεπαιχνιδιού – διαγωνισμού μαγειρικής, MasterChef, βρέθηκε ο 25χρονος Παντελής Βούρος από την Κάλυμνο και κέρδισε τις εντυπώσεις με την πρώτη του εμφάνιση.

Χθες στις 21:00 έγινε η τελική επιλογή στο MasterChef για το 2019 και οι εντυπώσεις στράφηκαν στον Παντελή, που με την αχινομακαρονάδα του, κέρδισε τους κριτές  και τις εντυπώσεις όλων. Πήρε «την ποδιά» και την είσοδό του στο παιχνίδι – διαγωνισμό, δίνοντας στους διακεκριμένους μάγειρες – κριτές, το πάθος του για την μαγειρική, την αγάπη του για την Κάλυμνο και τα αρώματα της θάλασσας. Ένας συνδυασμός που ενθουσίασε τους πάντες και κυρίως όλους εμάς που παρακολουθούσαμε από την συχνότητα της τηλεόρασης του Star, τον Παντελή να μας κάνει περήφανους.

Ορμητικός, με νεανική φρεσκάδα και  με αυτοπεποίθηση, ο γόνος της οικογένειας Βούρου, που συμπλήρωσε έναν αιώνα στην ζαχαροπλαστική, «ξεστράτισε» στις αλμυρές γεύσεις και έδειξε πως διαθέτει ταλέντο και προοπτικές.

Τα τελευταία χρόνια, έχοντας την ευθύνη της κουζίνας στο γνωστό εστιατόριο Prego στο Μασούρι, έχει περάσει όλες τις εξετάσεις για την μαγειρική του τέχνη, τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους ξένους πελάτες του. Όσοι γνωρίζουμε τον Παντελή και έχουμε δοκιμάσει τις γαστρονομικές του δημιουργίες, δεν απορήσαμε για τις θετικές αντιδράσεις και για το γεγονός πως όλο τα πλατό της εκπομπής, «όρμησαν» στην θαλασσινή μακαρονάδα του.

Δίπλα στον Παντελή, ήταν σ’ αυτή την κρίσιμη φάση της δοκιμασίας, η αδελφή του και οι εξαδέλφες του, μια δυνατή ομάδα στα παρασκήνια, που τον στήριζε, δίνοντάς του τη δύναμη για να κατακτήσει τις γευστικές απαιτήσεις των κριτών.
Καλή επιτυχία του ευχόμαστε και όλη η Κάλυμνος θα παρακολουθεί με αγωνία την πορεία του στον διαγωνισμό, στον οποίο για εμάς είναι ήδη νικητής, από την πρώτη του εμφάνιση!

 

«Παλμός της Καλύμνου»

palmostiskalymnou.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ένας λατζερομαγειρας εισαι χωρις στοιχειώδη γνώσει γαστρονομίας που δεν σέβεσαι έναν συνάδελφο 25 ετών μακάρι να είχαμε αρκετούς συνεργάτες σαν αυτό το παιδί,αυτά τα παιδιά πρέπει να τα ενθαρρύνουμε.

      • Το σχολιο του συναδέλφου ηταν καθαρά χιουμοριστικο φίλτατε εγώ το βρήκα πολύ αστείο, εχω παρατηρήσει στα τόσα χρόνια που εχω στις κουζίνες ότι chef χωρίς χιούμορ συνήθως μαγειρεύουν χάλια εχω δει πολλούς σα και σενα στο εφιάλτης στη κουζίνα … Εύγε στο χιούμορ του συναδέλφου σεφ

      • Το παν στη μαγειρική είναι το χιούμορ κάτι αυτοαποκαλουμενοι (και αυτοικανοποιουμενοι τις περισσότερες φορές) chef χωρίς χιούμορ σαν εσάς μαγειρεύουν άνοστα φαγητά, το χιούμορ στον άνθρωπο είναι σαν το αλάτι στη μαγειρική

      • Έχεις δίκιο πες του τα, και γω με το υπόλοιπο το σόι μου τους αρουραίους που σουλατσαρουμε συχνά στις κουζίνες που μαγειρεύεις σε υποστηριζουμε, μόνο σε παρακαλώ καθάρισε και λίγο το πάγκο σου

  1. …από το Παρίσι στο ‘μικρό Παρίσι’!!😉
    Φίλοι μου Καλύμνιοι, χιούμορ κάνω. Φαίνεται ωραίος τύπος ο Παντελής, πιστεύω και του εύχομαι να πάει ως τον τελικό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ