Ψεύτικο PIN έδωσε ο εμπλεκόμενος σε υπόθεση Τοπαλούδη και βιασμό 19χρονης- Ποιους κατανόμασαν ως δράστες απόπειρας βιασμού οι άλλες δύο κοπέλες

0
227
Σε θρίλερ μακράς διάρκειας, όπως άλλωστε αναμενόταν, εξελίσσονται οι υποθέσεις της Ρόδου που σχετίζονται με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τον τουλάχιστον δύο
φορές βιασμό της, τον βιασμό της 19χρονης και την καταγγελία για απόπειρα βιασμού από άλλα δύο κορίτσια που δεν θέλησαν να υποβάλουν έγκληση.

Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν, ότι το PIN που έδωσε στην ανακρίτρια ο 19χρονος κατηγορούμενος παρουσία του δικηγόρου του, αποδείχτηκε αναντίστοιχο με αποτέλεσμα οι επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ να προσφεύγουν στην εταιρία που έγινε η σύνδεση, με αίτημα την παραχώρηση του PUK, για να χρησιμοποιηθεί ως αντικλείδι. Η εξέλιξη αυτή θεωρείται ως ιδιάζουσας σημασίας, καθώς εκλαμβάνεται ως προσπάθεια του κατηγορούμενου ν’ αποκρύψει στοιχεία, ή να χρονοκαθυστερήσει την αποκάλυψη τους. Ταυτόχρονα όμως, εγείρονται ερωτήματα για την αδυναμία των εγκληματολογικών να «παραβιάσουν» τη συσκευή.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι στη δικογραφία για τον βιασμό της 19χρονης, περιέχονται ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, που πάντως δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για νέες καταθέσεις ή για κάποιο βίντεο που επαληθεύουν την παρουσία του θύματος μαζί με τους καταγγελλόμενους ως δράστες, την ημέρα και ώρα που υποδεικνύεται ως χρόνος τέλεσης του αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό πάντως, όπως επισημαίνεται, εντάσσεται η κλήση από την ανακρίτρια ενός ακόμη μάρτυρα νεαρής ηλικίας, ενώ στη Ρόδο για κατάθεση αναμένεται να μεταβεί μέσα στις επόμενες ημέρες η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, κομίζοντας νέα στοιχεία για την πρώτη αποδεδειγμένη περίπτωση βιασμού της το καλοκαίρι.

Στα αξιοσημείωτα πάντως της υπόθεσης είναι ότι πηγές του bloko.gr αποκαλύπτουν πως και τα άλλα δύο κορίτσια που ανέφεραν αλλά δεν ζήτησαν διώξεις, πως υπήρξαν θύματα απόπειρας βιασμού, κατονόμασαν τον 19χρονο και τον Ρομά, ως υπαίτιους της σε βάρος τους σεξουαλικής επίθεσης. Για κάποιους ντόπιους παράγοντες, και οι δύο καταγγελίες σχετίζονται με την υπόνοια οργανωμένου και συστηματικού σχεδίου της οικογένειας του 22χρονου Ροδίτη, να επιβαρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η θέση του συγκατηγορούμενου του, άποψη που έχει κατ’ επανάληψη πως συμμερίζεται και ο κ. Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια Τοπαλούδη.

του Γιώργου Καραϊβάζ

bloko.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ