Τα DNA από τους χώρους δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη δείχνουν τους 2 κατηγορούμενους, αλλά και ορφανά

1
642

Παραδόθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πριν από λίγες από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών στις αρμόδιες
προανακριτικές και ανακριτικές αρχές, τα αποτελέσματα από τη διερεύνηση για DNA των πειστηρίων που έχουν συλλεγεί από τους δύο κρίσιμους χώρους ενδιαφέροντος για τη διαλεύκανση της δολοφονίας.

Από εκείνο του σπιτιού του 22χρονου και κυρίως, από τα ευρήματα που ανασύρθηκαν μέσα από τη θάλασσα. Σε αυτά ακριβώς εστιάζεται ήδη το ερευνητικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι μέσα από αυτά και παρά τις ερευνητικές δυσκολίες που προκάλεσε η παραμονή της στο θαλασσινό νερό και οι τυχόν αλλοιώσεις, θα φωτιστεί η τελευταία και αναμφίβολα η πιο σημαντική πτυχή της τραγωδίας. Των προσώπων που συμμετείχαν στο έγκλημα.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι και από τους δύο χώρους υπάρχουν ευρήματα πάνω στα οποία ταυτοποιείται ο γενετικός κώδικας των δύο κατηγορούμενων και ήδη προφυλακισμένων, όπως επίσης και της Ελένης. Υπάρχουν και ορφανά DNA αγνώστου μέχρι στιγμής αριθμού διαφορετικών ατόμων και χωρίς ακόμη να προσδιορίζεται από τις υπάρχουσες πηγές, εάν ορφανά DNA ανιχνεύονται και στα ευρήματα της θάλασσας.

Εάν τελικά αποδειχτεί κάτι τέτοιο, το θρίλερ θα προσλάβει νέες διαστάσεις μυστηρίου, καθώς τότε, στη τελευταία πράξη του δράματος, του γκρεμίσματος της δηλαδή στη τάφρο του θανάτου,  θα αθροιστεί ένα ή περισσότερο άτομα ο ρόλος των οποίων είναι μέχρι σκοτεινός.

του Γιώργου Καραϊβάζ

Πηγή: bloko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ