Ρόδος: Σοβαρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο -Έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων (ΦΩΤΟ)

0
1150
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στη Ρόδο.Το σχολικό κινούνταν χωρίς επιβάτες από το Τσαΐρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, όταν ξέφυγε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το λεωφορείο με τον οδηγό, κατέληξε σε ρέμα με καλαμιές, βάθους τουλάχιστον τριών μέτρων.

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου

Από του… Χάρου τα δόντια σώθηκε οδηγός σχολικού λεωφορείου στη Ρόδο

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου

Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ,  ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χθες το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο Αεροδρόμιο – Τσαΐρι.

Πρόκειται για 52χρονο συμπολίτη μας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, λίγο μετά τη μία και μισή χθες το μεσημέρι, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Ο 52χρονος  κινούνταν χωρίς επιβάτες από το Τσαΐρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το λεωφορείο κατέληξε σε ρέμα με καλαμιές, βάθους τριών τουλάχιστον μέτρων.

Διασώστες του ΕΚΑΒ σε συνεργασία με έξι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, έδωσαν μάχη για να τον βγάλουν από το λεωφορείο και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την  κρισιμότητα της κατάστασής του και τον διασωλήνωσαν προκειμένου να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Διασώστες του ΕΚΑΒ σε συνεργασία με έξι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, απεγκλώβισαν από το λεωφορείο τον οδηγό ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, αλλά τραυματίστηκε στα πόδια.

Δείτε \φωτογραφίες από την τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ