Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Υπόθεση Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια Ρόδου με νέα στοιχεία οι γονείς της

Υπόθεση Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια Ρόδου με νέα στοιχεία οι γονείς της

0
390

Ραντεβού με την ανακρίτρια της Ρόδου είχαν σήμερα το πρωί οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στις 28 Νοεμβρίου, στη Ρόδο. Το μεσημέρι, η μητέρα της φοιτήτριας, Βούλα Τοπαλούδη, βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στοιχεία για το βιασμό που είχε υποστεί η κόρη της πριν έναν χρόνο, αλλά και για απειλητικά μηνύματα που δεχόταν, από συγκεκριμένα άτομα.

“Πήγαμε με τη σύζυγο και το δικηγόρο μας και καταθέσαμε, μετά από πρόσκληση και κάλεσμα της κυρίας ανακρίτριας, σχετικά με ένα περιστατικό το οποίο ήταν περσινό, εις βάρος της κόρης μας. Εμείς, ως γονείς, υποψιαζόμαστε ότι, ενδεχομένως, να σχετίζεται και με το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της. Πρόκειται για έναν βιασμό που είχε γίνει πριν ένα χρόνο και, ενδεχομένως, να σχετίζεται με τους δολοφόνους της Ελενίτσας μας. Δόθηκαν ό,τι στοιχεία είχαμε, ό,τι γνώριζε η σύζυγος από κάποιες φίλες της. Περιμέναμε να ανοίξουν και κάποια ηλεκτρονικά αρχεία που ακόμα δεν έχουν ανοίξει… Αναγκαστικά εμείς έπρεπε να δώσουμε ό,τι στοιχεία είχαμε υπόψιν της κυρίας ανακρίτριας για να συνεχιστούν οι διαδικασίες» λέει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, στο newsit.gr.

Εδώ και καιρό η μητέρα της φοιτήτριας είχε δηλώσει αποφασισμένη να καταθέσει στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να είχαν στα χέρια τους ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ελένης, το οποίο τραβήχτηκε εν αγνοία της και με το οποίο την απειλούσαν. »Το θέμα δεν είναι το ποιοι ήταν οι δράστες, οι πώς λέγονταν. Το θέμα είναι κατά πόσο υπήρχε ένας εκβιασμός της ψυχούλας της Ελενίτσας μας, σωματικός ή ψυχολογικός και κατά πόσο αυτά τα άτομα είχαν φτιάξει μία οργάνωση, ένα κύκλωμα. Πολύ φοβάμαι ότι θύμα δεν ήταν μόνο η Ελενίτσα μας, αλλά, ενδεχομένως και άλλα κοριτσάκια, ίδιας ηλικίας ή και πιο μικρά» αναφέρει ο πατέρας της Ελένης και προσθέτει ότι το να ξαναβρεθεί με τη σύζυγό του στο νησί όπου η κόρη του δολοφονήθηκε με τέτοια αγριότητα, τους προκάλεσε συναισθήματα τελείως διαφορετικά από αυτά που είχαν όταν πήγαν στο νησί μαζί με την Ελένη, για να τη βοηθήσουν να εγκατασταθεί εκεί και να ξεκινήσει τις σπουδές της.

Click4more: Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία στα χέρια των Αρχών – «Το μυαλό των κατηγορουμένων δούλευε πολύ καλά»!

»Ήρθαμε ξανά στη Ρόδο… να πω ότι ήταν ίδια τα συναισθήματά μας όπως την πρώτη φορά που ήρθαμε με την κόρη μας; Με χαμόγελα και γέλια και αισιοδοξία και ελπίδες… Τι να σας πω, κάποιοι, δυστυχώς, φρόντισαν και μας τα έκοψαν αυτά. Βέβαια, δεν έχουμε τίποτα με το νησί και τους κατοίκους, οι οποίοι έρχονταν να μας συλλυπηθούν, ένα σωρό άγνωστος κόσμος και άλλοι που είναι φορείς του νησιού. Δυστυχώς, βρέθηκαν κάποια άτομα, τα οποία πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για το καλό και άλλων κοριτσιών. Και φυσικά και για να λάμψει η αλήθεια και να φύγει το στίγμα από το νησί της Ρόδου, που δεν φταίει σε τίποτα να στιγματίζεται για κάποιους ανεγκέφαλους».

Η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καταγγείλει το βιασμό της στην αστυνομία, πιθανότατα, γιατί φοβόταν. Η ανακρίτρια τώρα θα ερευνήσει κατά πόσο αυτός συνδέεται με τη δολοφονία της.

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ