Ροδίτης επιχειρηματίας διεκδικεί 1.000.000 ευρώ από δύο ΜΜΕ των Αθηνών

0
158

Το χρηματικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ διεκδικεί με δύο αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου από τηλεοπτικό σταθμό, εφημερίδα και ιστοσελίδα των Αθηνών, γνωστός

επιχειρηματίας της Ρόδου, που βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων, με την δημοσίευση φωτογραφιών του στις οποίες είχαν παραποιηθεί τα στοιχεία μόνο του προσώπου του, που τον έφεραν ως τον πρωταγωνιστή υπόθεσης, που απασχόλησε τα πολιτικά δικαστήρια, παντελώς άσχετης όμως με αυτόν!!
Πιο συγκεκριμένα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, συζητήθηκε αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής επί αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων, που υπέβαλε, όπως έγραψε η “δημοκρατική”, μια κάτοικος του νησιού, ισχυριζόμενη ότι την απατά με τον “κολλητό” του.
Η αόριστη περιγραφή του ασυνήθιστου αυτού γεγονότος, αποτέλεσε στη συνέχεια αφορμή για την παντελώς άσχετη εμπλοκή του ενάγοντος στην όλη υπόθεση.
Μάλιστα υπήρξε αναγωγή περιστατικών και ονομάτων που ουδόλως τον αφορούν ως και δημοσίευση φωτογραφιών που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με μερική παραποίησή τους.
Ο ενάγων δραστηριοποιείται στο νησί με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα επιτυχημένα, όπως επισημαίνει στις αγωγές ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Στέλιος Αλεξανδρής, με πληρότητες, που αγγίζουν το 100% σε ημερήσια βάση τόσο κατά την τουριστική περίοδο όσο και κατά την χειμερινή περίοδο.
Καθοριστική συμβολή στην επιτυχή λειτουργία των παραπάνω καταστημάτων ιδιοκτησίας του, όπως εκθέτει, έχει η προσωπική του δημοφιλία, αφού απολαμβάνει της εκτίμησης και αγάπης των συμπολιτών του οι οποίοι τον τιμούν με την παρουσία τους.
Επισημαίνει δε ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις, ειδικά σε ένα μικρό τόπο όπως η Ρόδος αποτελούν βασικό παράγοντα άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Το ήθος και η ακεραιότητα του καθενός είναι γνωστά σε όλους και συνεκτιμώνται από το πελατειακό κοινό στο οποίο απευθύνεται.
Oι εναγόμενοι εξέθεσαν με ρεπορτάζ τους την ιστορία ενός προσώπου, γνωστού επιχειρηματία στη Ρόδο, ασχολούμενου με το χώρο της εστίασης, ο οποίος εγκατέλειψε τη σύζυγό του και έφυγε με τον (άνδρα) εραστή και σύντροφό του στη Μεγάλη Βρετανία.
Το άρθρο, ιδιαίτερα εκτενές, ανέφερε πικάντικα περιστατικά για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία όπως το ό,τι όταν βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του τον επισκέφτηκε ο εραστής του απροειδοποίητα κλπ.
Ο ενάγων τονίζει ότι έλαβε σωρεία τηλεφωνικών κλήσεων από φίλους, γνωστούς και πελάτες των καταστημάτων του, στις οποίες του έλεγαν ότι κάποιες φωτογραφίες οι οποίες είναι αναρτημένες στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Instagram” κοσμούν το δημοσίευμα, ουσιαστικά φωτογραφίζοντας εκείνον ως τον πρωταγωνιστή.
Επισημαίνει ότι έχει δύο παιδιά που δέχονται μία ανήθικη και επίμονη επίθεση – παρενόχληση (bullying) στο σχολείο τους.
Η σύζυγός του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση γιατί δέχεται τα ειρωνικά σχόλια και το σαρκασμό των φίλων τους και των συγγενών τους, ενώ τα τηλέφωνα και οι επίμονες ερωτήσεις των οικείων τους ως προς το τι συνέβη τους έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.
Ο ίδιος δε, διαπιστώνει μία αλλαγή στη συμπεριφορά φίλων και πελατών του προς το πρόσωπό του.
Διακρίνει τη δυσφορία στα πρόσωπά τους όταν τον αντικρίζουν και την απροθυμία τους να τον συναναστραφούν ή να μιλήσουν έστω μαζί του. Εργαζόμενοι – υπάλληλοί του, τον κοιτούν με απορία και επιφύλαξη, ενώ πολλές φορές αντιλαμβάνεται ότι τον σχολιάζουν ψιθυρίζοντας.
Σε όσους γνωρίζει έχει αναφέρει σε όλους τους τόνους, ότι δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που περιγράφει το δημοσίευμα.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ