MasterChef: Aυτό είναι το μεσογειακό εστιατόριο του Παντελή στην Κάλυμνο

0
3048

Αν και δεν αγχώνεται ποτέ, ο Παντελής έχει μια ιδιαίτερα απαιτητική δουλειά στην πανέμορφη Κάλυμνο.

masterchef-auto-einai-to-mesogeiako-estiatorio-tou-panteli-stin-kalumno

Θαλασσινές και όχι μόνο γεύσεις, στο νησί των σφουγγαράδων, την πανέμορφη Κάλυμνο μαγειρεύει εδώ και αρκετά χρόνια ο Παντελής Βούρος, ο παίκτης του MasterChef που έχει κάνει αίσθηση με την χαλαρότητά του.

 

Πρόκειται για το εστιατόριο Prego που άνοιξε το 2007, του οποίου ιδιοκτήτης και σεφ είναι ο Παντελής Βούρος και ειδικεύεται στη μεσογειακή κουζίνα.

 

Όσο για τα πιάτα που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο Prego, πάρτε μια γεύση:

Φέτα τυλιχτή με φύλλο με αγνό θυμαρίσιο μέλι Καλύμνου, Μπρουσκέτες με κοπανιστή Καλύμνου, Ταλαγάνι ψητό με μαρμελάδα ντομάτας από την Κω, Αγιορείτικη Μελιτζανοσαλάτα με πιπεριά Φλωρίνης, Μπουρεκάκια με λαδόπιτα από την Ρόδο, Σαλάτα του Τσοπάνη με Ψητό Μανούρι και λιαστή ντομάτα, Ραβιόλια γεμιστά με νωπή μυζήθρα από την Αστυπάλαια, Σεβίτσε από Καπνιστό λευκό τόνο Καλύμνου, Παέγια με κρόκο Κοζάνης, Φρέσκια Τσιπούρα Καλύμνου με πέστο μυρωδικών και λαχανικά ψημένα στην λαδόκολλα…

 

 

 

 

 

 

 

 

Την εβδομάδα που πέρασε, ο Παντελής έκανε μια αποκάλυψη για τις δυσκολίες της ζωής του, που τον έκαναν να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα και έπαψε να αγχώνεται χωρίς λόγο:

«Πολλοί, μπορούν να νομίζουν, ότι ο λόγος που φέρομαι και γενικά αντιμετωπίζω κάποια πράγματα, είναι έτσι ανάλαφρος γιατί μπορεί να πει ο καθένας ότι ο Παντελής βρίσκεται στον κόσμο του. Μικρός είχα ένα ατύχημα. Είχα φτιάξει μόνος μου μια αυτοσχέδια κατασκευή μεταφοράς και είχα πάει πάρα πολύ μακριά με ένα ποδήλατο χωρίς φρένα. Όπως κατέβαινα μια μεγάλη κατηφόρα, βρέθηκα στο μπαλκόνι του σπιτιού απέναντι(…) Μου πήρε λίγο χρόνο για να επανέλθω. Έχω ζήσει και ένα τροχαίο ατύχημα, χωρίς να πάθω τίποτα. Από τότε έπαψα να αγχώνομαι», αποκάλυψε ο Παντελής.

Πηγή: thetoc.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ