Παρουσία του Διοικητή ΑΣΔΕΝ Γ. Δημητρόπουλου ο εορτασμός της 7ης Μαρτίου στη Νίσυρο (φωτό)

0
193

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 71ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε στη Νίσυρο η  71η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα. Ο ηλιόλουστος καιρός έδωσε τη δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να πλημμυρίσει τους δρόμους και την Πλατεία Ηρώων του Μανδρακίου. Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε την 10.30 π.μ. με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ποταμιτίσσης χοροστατούντος του Πανοσιολογιώτατου Ηγούμενου της Παναγίας Σπηλιανής Αρχιμανδρίτη Στέφανου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νισύρου κ. Δημήτρης Τσουλάτος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στη Πλατεία Ηρώων. Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με την παρέλαση των παιδιών του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου – λυκείου και αγήματος του Στρατού. Στη συνέχεια παρατέθηκαν μεζέδες και ποτά για όλους.

Ο κ. Δημητρόπουλος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Χριστοφή Κορωναίο στο Δημαρχείο όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τα νησιά μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ