Στην ανακρίτρια Γρεβενών ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη

1
978

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε σήμερα ο Έλληνας κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, η μεταγωγή του στην ανακρίτρια Γρεβενών έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι της Τασούλας Παπανικολάου.

Είναι η στιγμή που ο Έλληνας φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη μπαίνει στο δικαστικό μέγαρο Γρεβενών.

Φορά μια βερμούδα, αθλητικά παπούτσια και ένα φούτερ. Βγαίνοντας από την κλούβα έχει το κεφάλι του σκυμμένο. Γυρνά, κοιτά τον τηλεοπτικό φακό και συνεχίζει την πορεία του.

Είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε τον Έλληνα κατηγορούμενο μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Η πρώτη ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν απολογήθηκε στη Ρόδο για το στυγερό έγκλημα. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα η μεταγωγή του έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Κλήθηκε να δώσει κωδικούς σε social media

Ο Έλληνας κλήθηκε σήμερα από την ανακρίτρια Γρεβενών μετά από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, για να δώσει τους κωδικούς του στους δυο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται αν έχουν σβηστεί ηλεκτρονικά αρχεία που θα φώτιζαν την υπόθεση.

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», λέει ο πατέρας της άτυχης Ελένης.

Αναπαράσταση του εγκλήματος διερευνούν οι αρχές 

Τέσσερις μήνες μετά το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο οι αρχές δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα από την άρση απορρήτου. Στα τρία κινητά τηλέφωνα και τα λάπτοπ της Ελένης δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο.

Για να ολοκληρωθεί η έρευνα δεν αποκλείεται να γίνει και αναπαράσταση.

Η οικογένεια Τοπαλούδη δεν αποκλείεται να κυνηγήσει νομικά και εκείνους που θα αποδειχθεί ότι είχαν έμμεσο ρόλο στη δολοφονία της κόρης τους.

Ξένοι στην ίδια φυλακή είναι οι δύο φερόμενοι ως δράστες 

Έλληνας και Αλβανός δεν έχουν την παραμικρή επαφή μέσα στη φυλακή. Έχουν μεταφερθεί σε διαφορετικά κελιά τα οποία μάλιστα είναι απομακρυσμένα το ένα από το άλλο.

Προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες. Είχαν δηλώσει εξ’ αρχής ότι δεν θέλουν να συναντηθούν και αυτό τηρείται μέχρι σήμερα. Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στις φυλακές για τους δυο κρατούμενους είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Υπενθυμίζεται  ότι ο Αλβανός είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Αυλώνα.

Εμμένουν στην ίδια τακτική να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη. Το αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση αφορά μόνο στον Έλληνα καθώς ο Αλβανός έχει δώσει ήδη όλους τους κωδικούς του στα social media.

Πηγή: star.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι αν σβήσω μια ανάρτηση στο fb ή ένα email αυτό χάνεται για πάντα και δεν μπορεί κανένας στον κόσμο να το ξαναβρεί;;;; Λιγάκι δύσκολο μου φαίνεται. Τόσο κόπο έχουν κάνει για να στήσουν όλο αυτό το δίκτυο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ