Ιωάννης Παππάς: «Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ»

2
408

Σε λιγότερο από δύο μήνες θα στηθούν οι κάλπες για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και για τις Ευρωεκλογές και πλησιάζει χρονικά η πικρή στιγμή της αλήθειας και της αποκαθήλωσης για τον κύριο Τσίπρα και τον Σύριζα.

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου δεν θα είναι μόνο για το Ευρωκοινοβούλιο, για τους Δήμους και τις Περιφέρειες αλλά θα είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα έτη που η κοινωνία θα εκφραστεί, θα μιλήσει με τη δική της φωνή. Οι εκλογές αυτές θα μετατραπούν σε ένα δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος. Είμαι σίγουρος ότι το βράδυ της 26ης Μαΐου το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που όλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι συντελείται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά το τελευταίο τρίμηνο τη Θεσσαλονίκη. Είδαμε όλοι έναν πρωθυπουργό υπό προστασία, αφού εκατοντάδες αστυνομικοί τον προστάτευαν, δημιουργώντας έναν τεράστιο αστυνομικό κλοιό από κλούβες και οδοφράγματα. Επίσης είδαμε τον πρωθυπουργό να αποφεύγει την άμεση επαφή με το λαό, να μην περπατάει καθόλου, να μην περιδιαβαίνει στους δρόμους και τις γειτονιές της συμπρωτεύουσας αλλά αντίθετα να μιλά και να απευθύνεται σε επιλεγμένα ακροατήρια που δυστυχώς ήταν κομματικοί στρατοί και εγκάθετοι του κυβερνώντος κόμματος.

Αποκομμένος και φοβισμένος ο πρωθυπουργός «απολαμβάνει» τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής που έχει χαράξει την τελευταία τετραετία. Μιας πολιτικής που χαρακτηρίζεται από έναν απίστευτο λαϊκισμό, από τον ευτελισμό της δημόσιας και πολιτικής ζωής με κορυφαίο παράδειγμα τον περίφημο κύριο Πολάκη, από μια καταιγίδα αβάσταχτων φόρων και κυρίως από την προσβλητική και εθνικά επιζήμια συμφωνίας των Πρεσπών.

Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί όνειδος για την σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας μας και είναι ξεκάθαρο πια πως η Συμφωνία αυτή βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας. Πρόκειται για μια τεράστια αποτυχία του κυρίου Τσίπρα, ο οποίος μετά την οικονομική και κοινωνική καταστροφή προσέθεσε και μια εθνική πληγή, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Ζάεφ μάλιστα προέβη, προχθές σε αποκαλυπτικές δηλώσεις αναφέροντας ότι αυτός αποδέχθηκε τη χρήση του όρου «Βόρεια Μακεδονία» επειδή ο κύριος Τσίπρας αποδέχθηκε τη μεγαλύτερη απαίτηση της σκοπιανής πλευράς δηλαδή την αναγνώριση της «Μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» και της «Μακεδονικής ταυτότητας» χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα της μυστικής διπλωματίας που εφαρμόζει ο κύριος Τσίπρας.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των εξαιρετικά αποτυχημένων πολιτικών το βίωσε με τον χειρότερο τρόπο ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας, ο οποίος συνάντησε άρνηση , όταν κάλεσε επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας να τον συνοδεύσουν στα Σκόπια. Οι περισσότεροι αρνήθηκαν τη συνάντηση μαζί του, φορείς όπως το Εμπορικό Επιμελητήριο επισήμαναν τις συνέπειες της απαράδεκτης Συμφωνίας, άλλοι επισήμαναν ότι δεν προκύπτει κανένα κέρδος από τη συμφωνία αυτή, ενώ μια μεγάλη μερίδα αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργούνται για τα μακεδονικά προϊόντα.

Όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα την τραγική για τον κύριο Τσίπρα και τους κυβερνώντες πραγματικότητα: ο λαός τους έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, αρνείται να τους ακολουθήσει στις απαράδεκτες και λανθασμένες πολιτικές που χαράζουν και το μόνο που τους απομένει είναι να προκηρύξουν όσο το συντομότερο εθνικές εκλογές για να απαλλαγούμε όλοι από την εθνικά επιζήμια αυτήν κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ