Κτηματολόγιο Ρόδου, Κω – Λέρου (πρόσληψη μηχανικού). Καματερός με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ κ. Γιώργο Δημαρά

0
218

Κτηματολόγιο Ρόδου, Κω – Λέρου.

Καματερός με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ κ. Γιώργο Δημαρά.

Συνάντηση είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ κ. Γιώργο Δημαρά στην αρμοδιότητα του οποίου είναι το Κτηματολόγιο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε η ηγεσία και στελέχη της Α.Ε. Κτηματολόγιο. Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στο κτηματολόγιο για την περιοχή της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τα εξής:

  1. Η ενσωμάτωση των Κτηματολογίων Ρόδου και Κω – Λέρου που λειτουργούν από την Ιταλοκρατία, στην διαδικασία της ολοκλήρωσης του Κτηματολογίου.

Προτάσσετε η ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφιοποίησης και θα καθοριστούν οι αναγκαίες θεσμικές αλλαγές.

Λειτουργεί προς τούτο η Επιτροπή που δημιουργήθηκε εδώ και ένα χρόνο μετά τη σύσκεψη που προκαλέσαμε στο ΥΠΕΝ και με εντολή του Υπουργού κ. Σταθάκη, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι φορείς. Μάλιστα την Πέμπτη 4-6 θα βρίσκεται εκ νέου στην Ρόδο για τις εργασίες της.

  1. Συζητήθηκε και η εκκρεμότητα της ενημέρωσης των πράξεων εφαρμογής στην Κω. Θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθεί με την πρόσληψη μηχανικού μετά την προκήρυξη που εγκρίθηκε πριν από λίγες μέρες από το ΑΣΕΠ, αξιοποιώντας την σημαντική εργασία που έγινε από υπαλλήλους του Δήμου πριν από έξι χρόνια.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ