Νίκος Κανταρζής: Οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου , χέρι – χέρι με τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» θα υλοποιήσουμε το όραμα της «Περιφέρειας των τεσσάρων εποχών»

16
707
Θέμα: Νίκος Κανταρζής-Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
  • Βρισκόμαστε λιγότερο από δύο μήνες ως τις επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης και όλοι κατανοούμε την τεράστια σημασία τους, αφού θα  κληθούμε να εκλέξουμε τα νέα στελέχη στα οποία θα εμπιστευτούμε την πορεία του τόπου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μέσα από την πορεία μου στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης για 29 χρόνια και

συνεργαζόμενος με τρεις διαφορετικούς δημάρχους στο Δήμο της Κω,  αισθάνομαι την ανάγκη τη γνώση και την εμπειρία αυτή να την μοιραστώ για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μου.

Και αυτό αποφάσισα να το κάνω , θέτοντας υποψηφιότητα στον Δεύτερο Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την απόφασή μου να συμμετάσχω στη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», με τον υποψήφιο

Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό , την ενισχύει το γεγονός ότι προέρχεται από την Αυτοδιοίκηση, με γνώση, εμπειρία, αλλά κυρίως με κοινωνική ευαισθησία και θέληση για προσφορά στους πολίτες.

Βιώσαμε τα πέντε χρόνια που πέρασαν την παντελή απουσία της Περιφερειακής Αρχής

στο νησί μας, ιδιαίτερα στις μεγάλες κρίσεις του μεταναστευτικού και του τελευταίου σεισμού του 2017.

Βιώσαμε την αδιαφορία του Περιφερειάρχη στα προβλήματα του οδικού δικτύου, του ηλεκτροφωτισμού, της τουριστικής προβολής αλλά και την άρνησή του για

συμπαράσταση και συνεργασία  σε όλα τα αιτήματα του Δήμου προς την κεντρική εξουσία.

Και τί βιώνουμε τις τελευταίες μέρες;

Έναν Περιφερειάρχη – πολιτικό γυρολόγο, που με περισσή αλαζονεία εμφανίζεται ως «Μαυρογιαλούρος» να υπόσχεται χρήματα σε όλους και να συμπεριφέρεται ως προστάτης αδυνάτων.

Όχι κύριε Χατζημάρκο, οι πολίτες των νησιών μας και περήφανοι είναι και

αντιλαμβάνονται τις προθέσεις σας.

Για το λόγο αυτό στις 26 του Μάη θα κόψουν τον ομφάλιο λώρο με αυτές τις παλιομοδίτικες λογικές και πρακτικές και θα βάλουν τέλος στον κατήφορο που τον οδηγείτε!

Οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου ,  χέρι – χέρι με τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» θα υλοποιήσουμε το όραμα της «Περιφέρειας των τεσσάρων εποχών».

Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές και θα το κάνουμε πράξη!

……………………………………. ……………………….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν μας πεις αλήθεια για το δίκτυο των Μαρινων και γιατί το έθαψε ο Κυρίτσης δεν θα σε ψηφίσω. Και να μας πεις επίσης γιατί γίνεται ο χαμός στη μαρίνα.

  2. Ναι εσωσες το Δημο τωρα πας να σωσεις και την περιφερεια μαζι με τους Συριζαιους που εσωσαν τη χωρα.Καλα κρασια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ