Κέρι Νίντχαμ: «Εκρυψαν σε βαρέλι τη σορό του Μπεν»

2
2926

Η μητέρα του μικρού δίνει στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» τη δική της εκδοχή για το θρίλερ στην Κω

Τη δική της εκδοχή για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του παιδιού της στην Κω πριν από 28 χρόνια αποκάλυψε η μητέρα του μικρού Μπεν.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» η Κέρι Νίντχαμ εξέφρασε τον φόβο ότι, αφού το παιδί της σκοτώθηκε, κάποιοι έκρυψαν τη σορό του μέσα σε ένα από τα πολλά βαρέλια πετρελαίου που βρέθηκαν κοντά στο σπίτι στο οποίο εθεάθη τελευταία φορά.

Μάλιστα, στο σημείο όπου γίνονταν οι εκσκαφές είχε βρεθεί κι ένα παιδικό αυτοκινητάκι παρόμοιο με εκείνο του Μπεν, ωστόσο οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν πουθενά ίχνη του DNA του.

«Για να μην υπάρχει DNA του, πρέπει να ήταν σε κάποιο βαρέλι πετρελαίου. Η αστυνομία δεν διαφωνεί με αυτό. Βρήκαν πολλά βαρέλια, θα μπορούσε να φυλασσόταν σε ένα από αυτά» ανέφερε η τραγική μητέρα. Η ίδια ωστόσο είχε αποκαλύψει πέρυσι το καλοκαίρι ότι στο παιδικό παιχνίδι και στο παιδικό σανδάλι που έφεραν στο φως οι εκσκαφές οι οποίες είχαν γίνει στο σημείο τον Οκτώβριο του 2016 υπήρχαν ίχνη αίματος.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχτεί αν ανήκουν στο παιδί, καθώς οι εργαστηριακοί έλεγχοι δεν διεξάγονται από την αστυνομία αλλά από ανεξάρτητη Αρχή, που, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», είχε προσφερθεί να τους κάνει δωρεάν.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα για τον Μπεν στο facebook «Help Find Ben Needham», δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τα ευρήματα. «Δεδομένου ότι τα αντικείμενα βρίσκονταν θαμμένα τόσα χρόνια, θα πάρει καιρό να ληφθεί τυχόν δείγμα DNA που υπάρχει σε αυτά. Σας ζητούμε να συνεχίσετε να κάνετε κοινοποιήσεις για την υπόθεση του Μπεν. Κάποιος εκεί έξω γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί» αναφέρεται στο post.

πηγή thetimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας μας πει η ////// που το έχει θάψει το άτυχο παιδάκι .Και πόσα λεφτά έχει βγάλει τόσα χρόνια από δωρεές για να ψάχνει και να σταματήσει να προσβάλει το νησί

  2. Καθε καλοκαιρι τα ιδια.
    Μαλον θελει παλι τζαμπα διακοπες η Κυρια
    .. Λυπαμαι για το παιδακι οτι και να εγινε αλα ολοι οι οικογενεια φταιει για το χαμο του παιδιου.Κλασικη αλκολικη οικογενεια .Το χειμωνα το ξεχνανε και το καλοκαιρι το θυμουνται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ