Ο Νίκος Τσακίρης, από την Κω, υποψήφιoς για μια ακόμη θητεία με τον Γιώργο Χατζημάρκο

12
945

Ο Νίκος Τσακίρης, από την Κω, υποψήφιoς για μια ακόμη θητεία με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου και Εντεταλμένου Πρωτογενούς Τομέα Δωδεκανήσου, Νίκου Τσακίρη, από την Κω, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για μια ακόμη θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, ο Νίκος Τσακίρης αναφέρει:

«Συμμετέχω ξανά στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, με την παράταξη «Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο», γιατί πιστεύω ότι το από κοινού όραμά μας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αναπτύξει τον τόπο μας, θα βελτιώσει την καθημερινότητα και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη σας και ζητώ ξανά την στήριξη σας για να συνεχίσομε την πορεία που έχομε χαράξει, για τον τόπο που μας αξίζει και δικαιούμαστε. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε, έχουμε ακόμα πολλές μάχες να δώσουμε για τα νησιά μας. Προχωράμε και κοιτάζουμε μόνο μπροστά».

Βιογραφικό

Ο Νίκος Τσακίρης γεννήθηκε στην Αντιμάχεια της Κω το 1951, όπου και συνεχίζει να κατοικεί. Αποφοίτησε από το Εξατάξιο Ιπποκράτειο Γυμνάσιο Κω και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη φοίτησή του από την Δημόσια Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Ασπροπύργου με άριστα.

Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό τριάντα δύο μήνες (τους είκοσι τέσσερις ως σημαιοφόρος μάχιμος στα ναρκαλιευτικά πλοία) και έως σήμερα διατηρεί τον βαθμό του εφέδρου σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού.

Άσκησε το επάγγελμα του πλοιάρχου (Γ&Β) του Εμπορικού Ναυτικού έως το 1980 σε ποντοπόρα πλοία.

Η επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια και να βρίσκεται κοντά της, τον οδήγησε στην μόνιμη και αδιάλειπτη εγκατάστασή του στο αγαπημένο του νησί. την Κω.

Είναι πατέρας της Μαρίας Τσακίρη-Τάτση, η οποία του έχει χαρίσει μια εγγονή.

Παράλληλα ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των μονώσεων ξηράς δόμησης και κατασκευών.

Η δράση του στα κοινά του τόπου του είναι συνεχής. Εκλέχθηκε σύμβουλος Κοινότητας Αντιμάχειας από το 1990 έως το 1998.

Εκλέγεται σύμβουλος στο ΕΒΕ Δωδεκανήσου από το 2001 έως σήμερα. Από τις 20/12/2017 είναι μέλος της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου.

Το 2014 εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και ασκεί καθήκοντα Εντεταλμένου Πρωτογενούς Τομέα Δωδεκανήσου.

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γλάστρες του ΧΑΤΖΗΠ........με την μηδενική προσφορά... Μπλέξιμο, από τα κατσαβίδια στις μπογιές και τα μονωτικά...

  Τα αγγειά γινήκαν θυμιατά και………………………………… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

 2. ε μα δεν εκαματε και τιποτα νικολακι για 5 ολοκληρα χρονια. μηδεν μηδεν μηδεν…….αντε γεια σας νεοι ανθρωποι τωρα

 3. ΚΑΜΠΟΥΖΑΚΙΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΑΜ (ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ)

 4. ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΝΙΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 5. Ένας άνθρωπος που υπηρετεί τα κοινά χωρίς να προβάλλεται !!! τέτοιους θέλει ο τόπος …
  Καλή επιτυχία!!!

 6. ΒΡΕ ΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΑΤΑ. ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΠΩς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ…..ΠΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕς. ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΨΗΦΟς ΜΑς

 7. ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΝΙΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ένας άνθρωπος που υπηρετεί τα κοινά χωρίς να προβάλλεται τέτοιους θέλει ο τόπος

 8. Καλή επιτυχία Νίκο και αυτή τη φορά να σου δώσουν την κατάλληλη θέση, χωρίς εμπόδια ώστε να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.