Μειώθηκε από σήμερα η βενζίνη στην Πάτμο με το Μεταφορικό Ισοδύναμο. Δείτε τις διαφορές

3
682

MEIOSH VENZINHS

Της Σμαράγδας Μουλιάτη

Από σήμερα  φθηνότερη βενζίνη κατά 24 λεπτά στο νησί μας. Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών μας   έγινε πραγματικότητα με το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Η  μεγαλύτερη όμως επιτυχία της εφαρμογής του, είναι στο γεγονός ότι η μείωση γίνεται  άμεσα στον πελάτη χωρίς τη διαδικασία  επιστροφής των χρημάτων της έκπτωσης  αργότερα.

Όπως  μας είπε ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος η επιτυχία επιτάχυνσης της διαδικασίας της εφαρμογής του Μεταφορικού ισοδύναμου  στα καύσιμα στα νησιά μας είναι στα πλαίσια των συνεχών επισκέψεων και συντονισμένων παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής στα αρμόδια υπουργεία συγκοινωνιών και εμπορικής ναυτιλίας,  επειδή οι τιμές των καυσίμων στα μικρά νησιά και ειδικότερα στην Πάτμο, ήταν από τις ακριβότερες στην Ελλάδα. Από   σήμερα  λοιπόν προσθέτει ικανοποιείται ένα παλιό αίτημα των κατοίκων των νησιών μας και οι τιμές σε όλα τα καύσιμα μειώνονται κατά 24 λεπτά πλησιάζοντας τις τιμές της Ηπειρωτικής Ελλάδας.
Μέσα στις  πιέσεις της Δημοτικής αρχής είναι   ο επί τόπου υπολογισμός της μείωσης και η άμεση απόδοση του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Χθες η τιμή της αμόλυβδης  ήταν:  1,905  και από σήμερα  1,663 ευρώ.

elin patmos miMEIOSH VENZINHS

Πηγή: patmostimes.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μείωση των τιμών στα καύσιμα , μέσα από το μεταφορικό ισοδύναμο, είναι αποτελεσμα των ενεργειών που έχουν γίνει από τους κατοίκους, τους φορείς, τους Συλλόγους και την Δημοτική Αρχή Πάτμου. Ο Σύλλογος Επιτηδευματιών Πάτμου έστειλε την πρώτη του επιστολή στις 03/02/2017 ,την δεύτερη στις 06/12/2017 και την Τρίτη στις 19/02/2019.
    Η Δημοτική Αρχή Πάτμου, με πρόταση του κ Μαυρωνά Σπύρου (επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας ) έκανε ενέργειες στις 11/12/2017.Υπαρχει η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Τα σχόλια αναφέρονται προς γνώση των αναγνωστών.

  2. Εδώ στην Κω έχει πάρει πάλι την ανηφόρα. Τι γίνεται; Εκλογές έρχονται όμως και θα δείτε τι θα πάθετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.