Καματερός: Ανακλήθηκε το ΦΕΚ για hot spot στο Λινοπότι (Συγκαταλέγεται στους χώρους επιλογής για το Νέο Νοσοκομείο)

9
1238

Ηλίας Καματερός: « Ανάκληση διάθεσης ακινήτου για εγκατάσταση κέντρου καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών στη νήσο Κω».

 

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η απόφαση ανάκλησης διάθεσης ακινήτου εμβαδού 19.725 τ.μ. και συγκεκριμένα το αριθμ. 601 ακίνητο του αγροκτήματος Λινοποτίου Κω, για εγκατάσταση κέντρου καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών στη νήσο Κω.

Η ανωτέρω απόφαση ανάκλησης έγινε κατόπιν σχετικού εγγράφου του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και δεδομένου ότι ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε το ως άνω ακίνητο για το σκοπό αυτό.

Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος χώρος συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς που θα επιλεγούν για το νέο νοσοκομείο. Θα έχουμε νεώτερα σύντομα, δήλωσε ο Ηλίας Καματερός.

Συν/να η με αριθμ. Πρωτ. 985/80179/11-04-2019 Απόφαση.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/04/ΑΝΑΚΛΗΣΗ-ΛΙΝΟΠΟΤΙ.pdf» title=»ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΛΙΝΟΠΟΤΙ»]

Γραφείο Τύπου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τωρα που Έχετε ανάγκη τους ψήφους τρέχετε και δεν προλαβαίνετε όταν το κάνατε μέσα στο χωριό δεν είδα να ιδρώσει το αυτάκι σας να περνάτε τηλέφωνά να πέσουν υπογραφές να μην γίνει κανένας γιατί όλοι τότε βλέπατε το συμφέρον σας ααα συγγνώμη την τσέπη σας ήθελα να πω …..Όλοι εσύ που υποτίθεται ότι κάνατε τα πάντα για να μην γίνει τα hotspot στο πυλι είστε πουλημένοι πάρτο χαμπάρι ο κόσμος ξυπνησε …..

  2. Ηλία που είναι τώρα όλοι αυτοί που τρομοκρατούν τον κόσμο ότι θα γίνει και δεύτερο hot spot στο λινοποτη, ότι θα μας σφάξουν οι πρόσφυγες, θα μας πιουν το αίμα με καλαμάκι και άλλα τέτοια ωραία. Πρέπει όλοι να σου ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη

  3. Για τους 200 ακόμα μετανάστες απο τη Σάμο που φέρατε το Σάββατο; ;;;;;;; Χωράει και άλλους η αποθήκη που λεγεται HOT SPOT ;;;;;; Μήπως και αυτοί θα μεινουν μερικά εικοσιτετράωρα και μετά θα αναχωρήσουν για τον τόπο που επιθυμεί ο καθένας ,όπως συμβαίνει με τους ήδη υπάρχοντες στην αποθηκη;;;;;;

  4. Λαμογια…….να ανακληθει και το αλλο….γιατι τρια θελατε να κανετε……και κατεβαζετε υποψηφιο …για να περασει ο λογος σας……αμ δε θα περασει….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ