Ιωάννης Παππάς: Η Κως στηρίζει τους υποψήφιους της ΝΔ και γυρίζει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ

3
361
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ : «Η ΚΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο νησί της Κω, στο οποίο παρέμεινε επί τριήμερο. Στη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Παππάς περιόδευσε στην πόλη της Κω και στα χωριά του νησιού.

Ο πρώην βουλευτής κ. Παππάς συναντήθηκε την Κυριακή με την Τ.Ο. Κω της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη αρχικά τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης για το εξαιρετικό έργο που παράγουν και ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει και θα υλοποιήσουν το προσεχές διάστημα. Ο Ιωάννης Παππάς στην ομιλία του προς τα μέλη την Τ.Ο. Κω τόνισε ότι: «οι προσεχείς εκλογές, τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση (δημοτικές και περιφερειακές) αλλά και για την Ευρωβουλή, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και θα πρέπει όλοι ενωμένοι να εργαστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για τους υποψηφίους που στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παππάς συναντήθηκε και με την υποψήφια Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα, την πρωτογενή παραγωγή και θέματα που άπτονται του τουρισμού και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Επίσης ο κ. Παππάς συναντήθηκε με τον έπαρχο Κώ κ. Γιώργο Χαλκιδιό και ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητας του καθώς και για τα έργα που αυτή τη στιγμή εκτελούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο επαρχείο της

Ο Ιωάννης Παππάς επισκέφτηκε το οινοποιείο του Βασίλη Χατζηεμμανουήλ και τον συνεχάρη για το χρυσό βραβείο που απέσπασε το ροζέ κρασί που παράγει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Λυών, γεγονός που αποδεικνύει την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Ο κ. Παππάς συναντήθηκε με φορείς του νησιού που εκπροσωπούν τον τουρισμό και τις παραγωγικές τάξεις και η συντριπτική τους πλειοψηφία εξέφρασε την απογοήτευσή τους για την κατάσταση που επικρατεί και τη δυσφορία για την κυβερνητική πολιτική. Ο πρώην βουλευτής κ. Παππάς τους κάλεσε να στηρίξουν τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στις Περιφερειακές Εκλογές , όσο και στην Ευρωβουλή, ώστε να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι αποτελεί ισχνή μειοψηφία και ότι ο λαός της έχει γυρίσει την πλάτη και αποδοκιμάζει τις πολιτικές και τις πρακτικές που εφαρμόζει και που έχουν οδηγήσει σε πολύ δύσκολη θέση τους νησιώτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 80.000 από το ΚΕΕΛΠΝΟ μεσω ιστοσελιδας που κανένας δεν την είδε ποτέ στα Δωδεκάνησα ……… Το ελικόπτερο περιμένει απο τις προηγούμενες εκλογές να σας μεταφέρει στη χωματερή

    • Μη ξεχνάμε και το ελικόπτερο που μετέφερε τα κουστούμια του εν λόγω κυρίου. Παιδί του Μαρινάκη βεβαίως βεβαίως…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ