Κλίμα νίκης κι αισιοδοξίας για τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και στην Κω (ΦΩΤΟ)

4
724

 

Σε κλίμα νίκης και αισιοδοξίαςγια την επερχόμενη αλλαγή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιείται η περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνού στην Κω.

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Κανταρζή, Διονυσία Κασσιώτη, Χρυσούλα Κεφαλιανού, Δημήτρη Κώστογλου Βασίλη Πίτση, Βασίλη Ραμπαούνη, Νίκο Σοφό, και Σταύρο Φρούντζα, παρακολούθησαν τις παραδοσιακές Ιπποδρομίες στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί. Στη συνέχεια, μετά από πρόσκληση του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κώου-Νισύρου κ. Ναθαναήλ, παραβρέθηκε στο μεγάλο πανηγύρι, στην Μονή του Αγίου Γεωργίου.

Κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στο νησί ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Ζηπάρι και το Μαστιχάρι όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες.

Παράλληλα, τόσο στο Ζηπάρι όσο και στο Μαστιχάρι ο κ. Μανώλης Γλυνός, άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς αλλά και τα αιτήματα των κατοίκων για μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας, της ανάπτυξης του νησιού αλλά και της βελτίωσης των υποδομών.

Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, μιλώντας σε υποστηρικτές της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, το νέο μοντέλο διοίκησης στην Περιφέρεια που θα ακολουθήσει ως αυριανός περιφερειάρχης, θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, σε συνεργασία και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς. «Πρέπει να υπάρχει ενιαίο μέτωπο που θα διεκδικεί τις λύσεις για τα νησιά μας. Εμείς είμαστε εδώ, για να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής Κω και όλων  των δημοτικών αρχών, για να κάνουμε το καλύτερο για το κάθε νησί ξεχωριστά και όλοι μαζί να κάνουμε τη διαφορά για το Νότιο Αιγαίο», ανέφερε ο κ. Μανώλης Γλυνός ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στην Κω.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει δεν θα ψηφισω και τον Χατζημάρκο αν ητανε σωστος θα εκανε και στην Ροδο χοτ σποτ μονο μας τους φορτωνουν ολους εδω στην Κώ ας τον ψηφισουν οι Ροδιτες βλεπω και τις λακουβες απο του Ζουρντου και πανα και στου Μαρινοπουλου και χωρις φωτα σιγα το καλο που κανανε στην Κω το συμφερον της Ροδου βλέπουν

    • Συριζα μην ξεχασεις να ψηφισεις μονο που κοιταξε το νησι μας.Α και τον Νικηταρά που είναι καλος ανθρωπος και θα φερει και αλλους μετανάστες.

  2. φορολογικές δηλώσεις 2018 (εισόδημα 2017) για ενημέρωση στοιχεία ανά νομό

    προτελευταία στήλη μέσο εισόδημα, τελευταία στήλη μέσος φόρος. 16 νομοί προηγούνται της άλλοτε χρυσοτόκου Δωδεκανήσου (μεταξύ των οποίων και οι Κυκλάδες)

    http://www.skyrodos.gr/wp-content/uploads/2019/04/n2pqvdi1556456348178.png

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ