ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν. Κανταρζή: κ. Χατζημάρκο, είστε «o Περιφερειάρχης των τριών προεκλογικών μηνών» για το νησί μας!

17
687

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ο μέχρι πρότινος “απών” Περιφερειάρχης κ. Χατζημαρκος δεν μας εξέπληξε με τον αδύναμο και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο σχολιασμό του, με αφορμή τη συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Μανώλη Γλυνού στην Κω.
Ο αποπροσανατολισμός καλύπτει άραγε την παντελή απουσία της Περιφέρειας στα μεγάλα προβλήματα που βίωσε η Κως με το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό ή με τον καταστροφικό σεισμό του 2017;
Καλύπτει άραγε την αδιαφορία της στο σοβαρό ζήτημα της αποκατάστασης των χώρων λατρείας ή και των μνημείων της πόλης, ή ακόμα της αποψίλωσης των αρχαιολογικών χώρων;
Ο αποπροσανατολισμός εξισορροπεί μήπως το προφανές έλλειμμα έργων υποδομής -Περιφερειακής αρμοδιότητας- όπως η αποκατάσταση-συντήρηση του κτιρίου του Επαρχείου,και φυσικά του Επαρχιακού Δικτύου;
κ.Χατζημάρκο,ουσιαστικά είστε «o Περιφερειάρχης των τριών προεκλογικών μηνών» για το νησί μας!
4,5 Χρόνια Απουσίας
4,5 Χρόνια Αδιαφορίας
4,5 Χρόνια Απραξίας,
κ. Χατζημάρκο ξέρετε ότι οι νησιώτες έχουμε και κρίση, έχουμε και μνήμη!
Παρ´όλα αυτά όμως,όπως είπε και ο ανθυποψήφιος σας κ. Μανωλης Γλυνός, στου οποίου το ψηφοδέλτιο έχω την τιμή να συμμετέχω, εμείς αφήνουμε πίσω τις συκοφαντίες, τις στείρες αντιπαραθέσεις και τη χαμένη πενταετία της θητείας σας και τείνουμε χέρι συνεννόησης και συνεργασίας για την επόμενη μέρα!
Και αυτό διότι το Νότιο Αιγαίο μπορεί να πετύχει αυτό που εσείς δε μπορέσατε να επιτύχετε!
Η ‘’ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ’’ με πνεύμα συνεργασίας και ομοψυχία θα καταστήσει την Περιφέρεια μας «ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
Το οφείλουμε στους κατοίκους των νησιών μας.
Το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται.
Το οφείλουμε σ’ αυτή την όμορφη γειτονιά της χώρας μας!

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες τα όλα Νίκο οι χρεωμενοι μέχρι τον λαιμό σε τοκογλυφους να πάνε εκεί που πρέπει, στης φυλακής τα σίδερα.

    • ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΖΗ. ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΤΡΑΒΑ Ο ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ ΤΙ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟς ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑ. …. ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΉΜΗΣ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.

  2. Η διαφορά ειδικά στην κω θα έινε 60 % υπέρ χατζιμαρκου εσεί που εισουν τόσα χρόνια Ποιος μας φορτοσε λαθραίουσ το κόμμα που υποστηρίζει ΓΛΥΝΟ μας τους φόρτωσε είπαμε πασοκ τέλος και προσπαθείς να σωθείς πολιτικά με σύριζα τώρα

  3. Καλά πολύ θράσος έχει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Χατζημαρκος!Καλα τα λες Νίκο,του χρειάζεται!Απών ήταν,μαύρο θα πάρει!

  4. Η καραμέλα του ΣΥΡΙΖΑ σας κάθεται στο λαιμό Χατζημαρκιδια!Βρητε τα πρώτα μεταξύ σας που σκοτώνεστε ποιος θα γίνει Έπαρχος!Σας κοροϊδεύει ο κόσμος της Κω!Ασε δε το επίπεδο σας ,ειδικά ο ΤΡΑΚΤΕΡ!!

  5. Καιρός ήταν να του τα ψάλλει κάποιος του …….!Μπραβο ρε Νίκο Κανταρζή ,μόνο εσυ έχεις κότσια!5 χρόνια αντιπολίτευση του ήταν ο ……γιατρός και δεν είπε κιχ και τώρα κατεβαίνει μαζί του!!ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥΣ!!

    • ΡΕ ΖΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ …. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΔΕΙΛΟΣ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ…………………….

  6. ΕΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΝΑ΄ΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ! ΜΑ ΕΤΣΙ ΜΑ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ‘ΦΟΥΣΚΟΔΕΝΤΡΙΑ’ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙ’ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

  7. Πράγματι ο νυν Περιφερειάρχης ήταν ο μεγάλος απών. Μας απαξίωσε κυριολεκτικά. Αλλά και εσύ Νίκο μου τι κάνεις? Πάλι ζητάς την ψήφο του Κωακού λαού. Γιατί να σε ψηφίσουμε ξανά αφού κάθε φορά που εκλέγεσαι τα παρατάς και φεύγεις? Αυτό θεωρείται μεγαλύτερη απαξίωση. Δεν το αντιλαμβάνεσαι?

  8. Νικο μου ειστε το παλιο πασοκικο κρατος που πεθανε..στις 26 θα μας αδειασετε την γωνια πολιτικα καλα ηταν τοσα χρονια..

  9. Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΝΊΚΟ ΈΙΝΕ ΌΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΈΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΈΡΝΕΙ ΜΑΖΊ ΤΟΎ ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΆΣΕΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΤΗΣ ΉΤΤΑΣ ΕΙΔΙΚΆ ΚΩ ΘΑ ΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΗ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΤΆΒΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΆΝΈΊ ΠΑΡΈΑ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΦΎΛΑΚΑΣ

  10. Σταζετε δηλητήριο αλλά ο Νικος επιβιώνει 30 χρόνια γιατί έχει αξία και τη δείχνει!Παλι θα εκλεγεί,πάλι θα παίξει θετικό ρόλο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ