Βαγγέλης Τζόγιας: Το γεφύρι του 4ου τουριστικού προορισμού (ΦΩΤΟ)

0
528

Β. ΤΖΟΓΙΑΣ: ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ 4ου ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα θα γράψω για το γεφύρι της «ταλαιπωρίας», το γεφύρι της ντροπής ή το γεφύρι της υπομονής και αυτό το γνωρίζουμε καλά όλοι μας, ειδικότερα οι οδηγοί των λεωφορείων που ανεβοκατεβαίνουν το Ασκληπιείο χρόνια τώρα. Άραγε τι σκέπτονται οι τουρίστες που έρχονται στο Νησί ξανά και ξανά; Ήμουν 30 χρονών όταν ο Κ. Καϊσερλης είχε εξαγγείλει δεύτερο δρόμο για το Ασκληπιείο, σήμερα είμαι 62, άραγε θα προλάβουν τα παιδιά μου να δουν τον δεύτερο δρόμο;

Αν δηλαδή θέλουμε 30 χρόνια για ένα δρόμο Δήμαρχε, πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να κλείσουν οι πληγές του σεισμού. Εδώ δεν μιλάμε για τα παιδιά μας, αλλά για τα εγγόνια μας. συχνά πυκνά σας βλέπω σε ημερίδες να μιλάτε για τουρισμό όλο τον χρόνο. Δήμαρχε φαντάσου τον 4ο τουριστικό προορισμό με τουρίστες τον χειμώνα στον δρόμο του «Σκλαβενίτη» στον επαρχιακό.

Αυτός ο τόπος έχει την ατυχία να σε έχει 9 χρόνια Δήμαρχο. Στο έχω ξαναγράψει πολλές φορές, αντίπαλός σου δεν είναι ο Τζόγιας, ούτε η Ιωάννα, ούτε τώρα ο Θεοδόσης, αντίπαλός σου είναι τα λάθη σου, οι παραλείψεις σου, τα προβλήματα του τόπου που παραμένουν και δεν λύνονται όπως το γεφύρι στο Πλατάνι.

Το κακό είναι που δεν βλέπω και από τις άλλες παρατάξεις υποψήφιους που να ασχολούνται με όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν, ώστε να τα βάλουμε μπροστά, ν δοθεί λύση στα χρόνια προβλήματα του τόπου. Από μένα πάντως Δήμαρχε παράπονο δεν έχεις, τα γράφω χρόνια τώρα, οπότε δεν μπορείς να με κατηγορήσεις για προεκλογικό αγώνα. Το κακό είναι που δεν μας ακούς, ώστε να λύνονται τα θέματα, να βελτιώνεται έτσι η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ετσι μας αναγκάζεις να γυρίσουμε τις γειτονιές, να φωτογραφίζουμε και τελικά να γράφουμε όλες αυτές τις παραλείψεις που δυσκολεύουν την ζωή μας.

Με τι ακριβώς ασχολείται Δήμαρχε η επιτροπή Ποιότητας Ζωής; Αν δεν προτάσσει τέτοια θέματα όπως υποβαθμισμένες περιοχές, απροσπέλαστοι δρόμοι, ποτάμια που πλημμυρίζουν, γεφύρια που περνά ένα μόνο αυτοκίνητο, σκουπίδια παντού, δρόμοι με λακκούβες κλπ.

Όλα αυτά και όχι μόνο συμβαίνουν στον Δήμο σου, στον 4ο τoυριστικό προορισμό που ατυχώς διοικείς 9 χρόνια τώρα…

Βαγγέλης Τζόγιας

Υποψήφιος με το «Όραμα + Δράση»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ