Πέθανε 60χρονος στη Ρόδο ύστερα από καυγά για μια θέση στάθμευσης

0
740

Για μία θέση στάθμευσης σε συνοικία της Ρόδου λογομάχησαν ένας 48χρονος αλλοδαπός και ένας 60χρονος με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 8.30 το βράδυ σε κεντρικό δρόμο συνοικίας της πόλης της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 60χρονος ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η εισαγγελική και αστυνομική αρχή ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σημειώνεται πως οι συγγενείς του 60χρονου κατέθεσαν έγκληση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης κατά του 48χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη και χθες το μεσημέρι προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή.

Με εντολή εισαγγελέα παραγγέλθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο 48χρονος αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος.

Διευκρινίσεις για το πώς έγινε το περιστατικό του καβγά για τη θέση στάθμευσης, δίνει με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο γιος του άτυχου 60χρονου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «ο 60χρόνος είχε 80% αναπηρια λόγω της καρδιάς του και η εν λόγω Αναπηρική θέση στάθμευσης (Α.Μ.Ε.Α) του είχε παραχωρηθεί από τον δήμο Ρόδου. Ο γιος του άκουσε τις φωνές στο σπίτι και κατέβηκε. Η σύζυγος επέβαινε στο αμάξι του εκλιπόντος.

Η σύζυγος του 60χρόνου κατά τη διάρκεια της λεκτικής βίας του αλλοδαπού του έδειχνε συνεχώς το σήμα Α.Μ.Ε.Α και την ταμπέλα και εκείνος το αγνοούσε. Επίσης υπήρχαν δύο κώνοι στη θέση της στάθμευσης όπου ο αλλοδαπός δεν τον κλώτσησε (!) αλλά τον έπιασε για να χτυπήσει τον 60χρόνο (υπάρχουν και μάρτυρες) και ο υιός του 60χρόνου μαζί με άλλον ένα παρευρισκόμενο τον απέκρουσε και τον απομάκρυνε. Ο αλλοδαπός μόλις άκουσε την έλευση της αστυνομίας σηκώθηκε και έφυγε.

Κατά την αναμονή της έλευσης της αστυνομίας πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά σε σύζυγο και τους δύο γιους (ο δεύτερος γιος ήρθε μετά τη φυγή του αλλοδαπού και πριν την έλευση της αστυνομίας)  ο 60χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο ήρθε, πήγε στα επείγοντα στη μονάδα αναζωογόνησης όπου ήρθε και το μοιραίο».

Σημειώνεται πως ήδη η οικογένεια του 60χρονου έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του 48χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με εντολή του οποίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ενώ παραγγέλθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ