Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Μ. Γλυνού, στην Αστυπάλαια

0
184

Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη

Ν. Αιγαίου Μ. Γλυνού, στην Αστυπάλαια

 

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνό, οι κάτοικοι της Αστυπάλαιας κατά την επίσκεψή του στο νησί.

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κωνσταντίνο Ζαΐρη, Υπαπαντή Κουλλιά, Μπενέτο Σπύρου και Κωνσταντίνο Σταυλά συνομίλησαν με κατοίκους, εργαζόμενους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αστυπάλαια και αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα καθημερινότητας αλλά και ανάπτυξης του νησιού.

Ο κ. Μανώλης Γλυνός, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για την ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή, τους διαβεβαίωσε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας περιφερειακής αρχής θα έχουν «σύμμαχο» την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την προώθηση και επίλυση των ανοικτών ζητημάτων του νησιού και τους διαβεβαίωσε ότι με το ίδιο ενδιαφέρον θα είναι δίπλα τους και ως περιφερειάρχης.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» συναντήθηκε με τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Πανορμίτη Κονταράτο, ο οποίος μετά από 20 χρόνια θητείας, αποφάσισε να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνεχάρη τον δήμαρχο Αστυπάλαιας για την επιτυχημένη θητεία του παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και για το έργο που αφήνει πίσω του ως παρακαταθήκη όχι μόνο στην επόμενη δημοτική αρχή αλλά και στις επόμενες γενιές.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», συναντήθηκαν επίσης την υποψήφια δήμαρχο κ. Μαρία Καμπούρη όπως και με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Κομνηνέα, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους του υποψηφίου δημάρχου Βλάση Λαπατά ο οποίος απουσίαζε εκτός νησιού.

Ο κ. Μανώλης Γλυνός επεσήμανε στους υποψηφίους δημάρχους πως τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς συνεργασία και συνέργεια με τις δημοτικές αρχές των νησιών και των τοπικών κοινωνιών. «Η βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας και την μετατροπή της σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών από Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης είναι η συνεργασία της περιφερειακής αρχής με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές κοινωνίες. Με νέο ύφος και ήθος διοίκησης, μακριά από στείρες συγκρούσεις και “καπελώματα” μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων, με διάλογο και ανοικτές πόρτες θα καταφέρουμε να βγάλουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στους υποψηφίους δημάρχους, στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Από το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ