Βασίλης Α. Υψηλάντης «Οι νησιώτες μας πρέπει να ζουν με αξιοπρέπεια»

0
58


Βασίλης Α. Υψηλάντης «Οι νησιώτες μας πρέπει να ζουν με αξιοπρέπεια»

Την Κάσο και την Κάρπαθο επισκέφθηκε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί, σε τακτά χρονικά διαστήματα, με κατοίκους των νησιών μας.

Ειδικότερα, ο κ. Υψηλάντης μετέβη την Τετάρτη 5 Ιουνίου στην Κάρπαθο και κατά την παραμονή του εκεί, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων από τους οποίους ενημερώθηκε για ακόμη μία φορά για τα προβλήματα του νησιού.

Επίσης συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι και του εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για τα τοπικά ζητήματα.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, ο κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης μετέβη στην Ηρωική Νήσο Κάσο όπου και παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού.

Σε δηλώσεις του ο κ. Υψηλάντης ανέφερε τα εξής:

«Ολοκληρώνοντας την πρώτη προεκλογική επίσκεψή μου στην Κάρπαθο και στην Ηρωική Νήσο Κάσο, επιθυμώ να εκφράσω την αφοσίωσή μου στις ανάγκες της ακριτικής νησιωτικής Δωδεκανήσου και στην επιθυμία μου να εξακολουθήσω να συμβάλω στην προκοπή και ανάπτυξη του τόπου. Το φρόνημα των συμπατριωτών μας στα ακριτικά μας νησιά είναι υψηλό,  μέλημά δε όλων μας πρέπει να είναι η σφυρηλάτηση του πνεύματος εθνικής ενότητας και η δημιουργία  των  προϋποθέσεων επιβίωσής τους με αξιοπρέπεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ