Κ. Γαβαλά: Ο ΙΣΚΩ και η Έν. Νοσοκομειακών γιατρών ΔΕΝ έλαβαν πρόσκληση για συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη | Η ΝΔ έχει επιλέξει ως συνομιλητή τα μεγάλα ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα

5
609

Είναι σωστό ο κόσμος να γνωρίζει πως Ιατρικός Σύλλογος Κω (ΙΣΚΩ) και Ενώση Νοσοκομειακών Ιατρών Κω αλλά και η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας ΔΕΝ έλαβαν γνώση για την προχθεσινή συνάντηση φορέων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κτήμα Τριανταφυλλοπούλου, παρά μόνο η πρόεδρος του ΙΣΚΩ 25 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης!!!

Με μεγάλη έκπληξη αναρωτιόμαστε, αν οι βασικές ελλείψεις στον χώρο της υγείας στα νησιά μας, και δη στην Κω, αλλά και η ανάπτυξη της οικονομίας μέσω του ιατρικού τουρισμού, είναι αδιάφορα θέματα για τον εν δυνάμει πρωθυπουργό!!;

Στις πρόσκλησεις των φορέων κατά την προχθεσινή συνάντηση των 18:00 στο κτήμα Τριανταφυλλοπουλου έλειψαν οι προσκλήσεις τόσο προς τον Ιατρικό Σύλλογο Κω όσο και την Ένωση των Νοσοκομειακών Ιατρών που θα επέτρεπαν μια ολοκληρωμένη ανάλυση και θα έθεταν τις βάσεις για σοβαρές και εφικτές λύσεις!!! Η συνάδελφος που εντέλει παρευρέθηκε φυσικά εξέθεσε τα θέματα της υγείας αλλά το ελλειπές ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τους ακρίτες φάνηκε στις Οργανωτικές αστοχίες του κόμματος που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα!

Η αδιαφορία για τη παρουσία των φορέων υποδηλώνει ότι οι αποφάσεις για τον χώρο της υγείας είναι ειλημμένες! Η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει ως συνομιλητή τα μεγάλα ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα, φυσικό επακόλουθο της ακραίας φιλελεύθερης πολιτικής. 

Δείχνει να μην ενδιαφέρεται για την ενδυνάμωση αλλά για την άλωση των νοσοκομείων με την υγεία των Ελλήνων να γίνεται βορά στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα και στα funds που ήδη επενδύουν στην υγεία αναμένοντας φυσικά υπερκέρδη .

Με αυτά τα δεδομένα φυσικά δεν χρειάζοταν καμία σοβαρή συνομιλία με καμία Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και κανέναν Ιατρικό Σύλλογο! 

Κατερίνα Γαβαλά

Υπ. Βουλευτής Δωδ/σου Κινήματος Αλλαγής

Κως, 11/06/2019

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόσκληση έστειλε η Τοπική της ΝΔ και ο πρόεδρος της. Αλλά βλέπετε δεν «ξεκουράστηκε » ακόμη.
    Πολύ τρέξιμο στις εκλογές….το γραφείο της ΝΔ κλειστό για πολύ καιρό!

  2. Μακριά από τους Μητσοτάκηδες που έχτισαν καριέρες,πλούτη,οφσόρ με κρατικό χρήμα και ευημέρισαν »δημοσία δαπάνη»

  3. ΚΟΙΤΑ ΓΙΑΤΡΙΝΑ Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΕΙΔΑΚΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΟΣΥΖΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΣΥΖΥΓΟΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΑΚΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΘΑ ΓΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.