ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Στις 7 Ιουλίου χρειαζόμαστε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μια Ισχυρή Εντολή για Ανάπτυξη»

0
313

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Στις 7 Ιουλίου χρειαζόμαστε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μια Ισχυρή Εντολή για Ανάπτυξη».

Κοντά στους πολίτες της Καλύμνου βρίσκεται ο Μάνος Κόνσολας , που έχει επιλέξει τον ουσιαστικό και ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες.

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού και αξιοποίησης του αεροδρομίου της Καλύμνου, καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι 4,5 χρόνια καθυστέρησε τις σχετικές διαδικασίες.

Έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την ενίσχυση με προσωπικό του τομέα του ΕΚΑΒ στο νησί ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη αναβάθμισης και κυρίως επιβίωσης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στο νησί, με την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού, τη δημιουργία οργανισμού και τη λειτουργία Σχολής Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Απευθυνόμενος στους πολίτες, ο Μάνος Κόνσολας τόνισε:

«Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες πολίτες έχουν δύο επιλογές: ή να δώσουν ισχυρή εντολή για ανάπτυξη και για μια αυτοδύναμη Ελλάδα ή να διολισθήσει η χώρα σε περιπέτειες.

Στις 7 Ιουλίου, η χώρα πρέπει να έχει μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα βάλει τις βάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας και των νησιών μας».

Ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε εκ νέου στην υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, τονίζοντας ότι οι Έλληνες ψαράδες δεν μπορεί να αισθάνονται απειλούμενοι στα ελληνικά χωρικά ύδατα ενώ επισήμανε για μία ακόμα φορά ότι η τουρκική επιθετικότητα αντιμετωπίζεται με τρείς τρόπους:

α) Αποτρεπτική ισχύς με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.

β) Εθνική Ενότητα

γ) Διευθέτηση και επίλυση στα πλαίσια των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ