ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες δίνουν ισχυρή εντολή μείωσης των φόρων»

5
316

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες δίνουν ισχυρή εντολή μείωσης των φόρων».

«Η ακύρωση της επίσκεψης του κ.Τσίπρα στο λυκόφως της θητείας τους στην Κω, την οποία αγνοούσε για 4,5 χρόνια, έχει την εξήγησή της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας φόρτωσε στην Κω, με το έτσι θέλω και τα ΜΑΤ , τη διαχείριση του μεταναστευτικού με την δημιουργία του hot spot. Στο hot spot που ο πληθυσμός του αγγίζει , αν δεν έχει ξεπεράσει, τους 2.000 αφού όχι μόνο δεν γίνονται επαναπροωθήσεις αλλά η κυβέρνηση μεταφέρει στην Κω και άλλους παράνομους μετανάστες από άλλα νησιά.

Δύο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό για τις υποδομές του νησιού, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, δεν έχει ξεκινήσει κανένα έργο αποκατάστασης στο λιμάνι και στους αρχαιολογικούς χώρους.

Ο Τομέας του ΕΚΑΒ στην Κω υπολειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και ασθενοφόρων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν όλες οι βάρδιες.

Η Κως δεν χρειάζεται άλλες υποσχέσεις τονίζει ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας , που βρίσκεται ήδη στο νησί και έχει διαδοχικές επαφές και συναντήσεις με πολίτες αλλά και επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού.

Ο Μάνος Κόνσολας εξέφρασε την ανησυχία του για την κόπωση που παρατηρείται στον τουρισμό, λόγω της υπερφορολόγησης.

Επανέλαβε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για ένταξη όλων των υπηρεσιών και προϊόντων εστίασης στο συντελεστή 13% του ΦΠΑ, την καθιέρωση ΦΠΑ 11% για όλο το τουριστικό πακέτο ,τη μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 20% και την κατάργηση του φόρου διαμονής.

Σε ό,τι αφορά στο μεταναστευτικό, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αποσυμφορήσει την Κω, με την ενίσχυση της υπηρεσίας ασύλου και ευέλικτες διαδικασίες που θα οδηγούν σε ταχεία επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών στην Τουρκία.

Ο κ. Κόνσολας κάλεσε τους πολίτες να δώσουν, στις 7 Ιουλίου, μια ισχυρή εντολή ανάπτυξης στη Νέα Δημοκρατία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΚΟΝΣΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΨΕ Η ΧΩΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ,. ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΘΕΛΩ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΘΕΛΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΩ;

    • Ατε, σοβαρα….;;;;;;;;;; ρε «μπαρμπασουλη’ ;;;;;; Σαινι εισαι σαν τον Κουλη ….. Πως το ξερεις ;;; ας δωσει ΠΡΩΤΑ τα 200 εκατομυρια Ευρω που χρωσταει η ΝΔ συν αυτα που χρωσταει ο «Κυρηκας Χανιων» συν αυτα που εχουν βγαλει εξω μαζι με την γυναικα του ( που δεν ειναι γυναικα του, αλλα ……μπορει και να ειναι ;;;) και μετα βλεπουμε….Δν μας χ…ζεις ρε νταλαρα μπαρμπασουλη…λες και δεν τους ξερουμε ποιοι και τι ειναι….

  2. , τα συνολικά ποσά των επίμαχων δανειοδοτήσεων για κάθε κόμμα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, δάνεια που η Οικονομική Εισαγγελία σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ληξιπρόθεσμα και απαιτητά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ