ΔΗΚΙΟ (φωτό): Θα συνεργαστούμε στενά και εποικοδομητικά με Περιφέρεια, Δήμους, φορείς…

0
314

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΗ.ΚΙ.Ο

Οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ολοκληρώθηκαν και η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων αναδείχθηκε η παράταξη της νίκης.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους μας πίστεψαν και μας τίμησαν με το σταυρό προτίμησής τους. Τους σφίγγουμε ζεστά το χέρι και τους υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της στήριξης και της εμπιστοσύνης τους. Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους που συμμετείχαν αλλά στήριξαν άλλους συνδυασμούς και τους προσκαλούμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το Επιμελητήριό μας.

Η νίκη μας, άλλωστε, είναι νίκη όλων των οικονομολόγων, αφού όχι μόνο δεν μας χωρίζει τίποτε, αλλά απεναντίας μας ενώνουν κοινές αγωνίες, κοινές αξίες και προβληματισμοί για το καλό του κλάδου και του τόπου μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα πορευτούμε ενωτικά και χωρίς εγωισμούς, στηριζόμενοι σε ολόκληρη τη δεκάδα του ψηφοδελτίου μας, η οποία έδωσε ένα αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα καθώς και σε κάθε συνάδελφο, παλιό και νέο, που επιθυμεί να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του για ένα νέο ξεκίνημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Θα συνεργαστούμε στενά και εποικοδομητικά με την Περιφέρεια, τους Δήμους, τα διάφορα Επιμελητήρια του Νομού , τους Συλλόγους , τα Σωματεία και με τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα Ρόδου και Κω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η φωνή και οι ενέργειες μας θα είναι ορθολογικές και θα αποβλέπουν στο καλό του κλάδου μας και στην πρόοδο της Δωδεκανήσου μας.

Για τη ΔΗ.ΚΙ.Ο

Κωστής Γ. Ζωγραφίδης

Αυγερινός Αυγερινού Παναγιώτου

Γιώργος Τσαμπίκος Γανωτάκης

Γιώργος Καλαθιανάκης

Κατερίνα Καντή

Τάσος Καρβέλης

Φώτης Κασέκας

Ελένη Κερανίδη

Μιχάλης Κώστογλου

Γιώργος Μαντάλης- Χατζηαποστόλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ