Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Την 27η Ιουνίου 2019 περαιώνεται η δικογραφία για το ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα...

Την 27η Ιουνίου 2019 περαιώνεται η δικογραφία για το ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη

0
705

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 κλήθηκαν χθες να εμφανιστούν ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου για να υπογράψουν την περαίωση της δικογραφίας οι συνήγοροι υπεράσπισης ενός 21χρονου Ροδίτη κι ενός 19χρονου Αλβανού, που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού από δύο δράστες από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη αλλά και οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής της οικογένειας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «δημοκρατικής», έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων, έχουν ολοκληρωθεί και διαβιβαστεί οι εκθέσεις ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης των κατηγορούμενων ενώ ακόμη αναμένονται απαντήσεις από την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους μέσω της σελίδας της, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που έχουν παραγγελθεί στους δράστες και η αντιπαραβολή των στοιχείων που προέκυψαν από τις άρσεις του απορρήτου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων καθώς και στοιχεία από την χρήση εφαρμογών (Facebook, whats Αpp) σε συσκευές που κατασχέθηκαν με τελευταία ένα tablet του Ροδίτη κατηγορούμενου.
Θυμίζουμε ότι οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά, από την 7η Δεκεμβρίου 2018 στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών και η κράτηση τους έχει παραταθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου έως την 4η Δεκεμβρίου 2019.
Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιούσε στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και στην google, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις, την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φωκίας.
Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σεξουαλικό όργιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.
Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.
Θυμίζουμε ότι από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν πραγματικά φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.
Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι “διασκέδαζαν” πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.
Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, και το οποίο βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φωκίας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους, ενώ βρέθηκαν όπως ξανάγραψε η “δημοκρατική” και δύο προφυλακτικά.
Βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας. Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.
Εχουν βρεθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ