Περιοδεία Κατερίνας Γαβαλά στην Κάλυμνο

0
257

Η Υποψήφια Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κατερίνα Γαβαλά στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας απηύθυνε χαιρετισμό χθές, Πέμπτη 27/06, στην Έναρξη του ΚΑ ́Πολιτιστικού Συμποσίου Δωδεκανήσου που διεξάγεται στην Κάλυμνο από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου.

Σήμερα συναντήθηκε κατά την διάρκεια του πρωινού καφέ με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα Αναγέννηση, Ιωάννη Μαστροκούκο, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία

Η Κατερίνα Γαβαλά επισκέφθηκε τον Δήμο Καλυμνίων, συνομίλησε με τους εργαζόμενους οι οποίοι την υποδέχθηκαν θερμά. Ακολούθησε επίσκεψη στο Επαρχείο και το ΚΕΠ Καλύμνου, όπου ενημερώθηκε για την λειτουργία όπως και τις ανάγκες των υπηρεσιών.

Στην συνέχεια ηταν επιβεβλημένη η επίσκεψη στην ΑΕΝ Καλύμνου. Αφού χαιρέτησε τους παρόντες αξιωματικούς ζήτησε από τον Διοικητή κ.Τσαγκάρη να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τις προοπτικές της Σχολής Εμποροπλοιάρχων όπως και για την ίδρυση της Σχολής Μηχανικών.

Η Υποψήφια Βουλευτής υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια από οποία θέση κι αν βρεθεί.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα στάση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου. Το προσωπικό αγκάλιασε την υποψηφιότητα της και ο Διοικητής κ.Βόλος ανέλυσε μαζί της κάθε πτυχή των πολύπλοκων θεμάτων της υγείας στα νοσοκομεία της παραμεθορίου. Φεύγοντας η υπόσχεση για κάθε δυνατή προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων και καλυτέρευσης της ποιότητας υγείας των κατοίκων ήταν δεδομένη.

Δεν θα μπορούσε να παραληφθεί μια επίσκεψη στην σύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη δομή ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αγ.Παντελεήμων στην περιοχή Άργος Καλύμνου όπου η Κατερίνα Γαβαλά είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τα παιδιά και να τα συγχαρεί για τις προσπάθειές τους, όπως και να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο κ. Φίλιππο Ολυμπίτη και τους συνεργάτες του. Το έργο που συντελείται, είναι πραγματικα αξιέπαινο.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου για μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν το νησί. Είναι δεδομένο ότι το Α.Τ. Καλύμνου έχει συμβάλλει στην δημιουργία και εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας.

Γραφείο Τύπου Κατερίνας Γαβαλά

Υπ. Βουλευτή Δωδ/σου Κινήματος Αλλαγής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ