Η Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην ΠΕ/80 ΑΔΤΕ (pics)

3
3603

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, επισκέφθηκε στις 15/12 την Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το 588 Μ/Κ ΤΕ στη Λέρο, τα Φυλάκια Φαρμακονησίου, Καλολίμνου και Ψερίμου, το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων στην Κάλυμνο και το 282 Μ/Κ ΤΕ στην Κω.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελεί, έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις και αντάλλαξε ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην ανησυχείτε, με υπουργό ΑΜΥΝΑΣ τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ και φρουρούς τον ΑΝΕΛ-ΖΟΥΡΑΡΗ να κοιμάστε ήσυχοι για εθνική ακεραιότητα.

    Ο Θεός να έχει καλά τους νησιώτες γιατί εάν εμπιστευτούν την κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ξυπνήσουμε με φέσι και φερετζέ στο κεφάλι… Η ΟΜ ΣφΥΡΙΖΑ και ο τοπικός Μαυρογιαλούρος θα κάνουν δήλωση για τον δοσίλογο Ζουράρη ή θα το περάσουν ντούκου…

  2. Έχει δίκιο ο ΑΝΕΛ-ΖΟΥΡΑΡΗΣ, τι θα γίνει εάν χάσουμε και μερικά νησάκια; Με το πρώτο μπαμ θα έρθει σκοπιά σε παραλιακό πυροβολείο...

    Όλοι αυτού οι ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ των ΑΝΕΛ του ψεκασμένου συγΚΑΜΕΝΟΥ θα κλάσουν πατάτες εάν τους βάλεις σε παραλία νησιού να περιμένουν τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ… Από μακριά κάνουν τους αδιάφορους πατριώτες γιατί κάποιοι νησιώτες φυλάνε τους παπαρολόγους της κυβέρνησης των δικαιωμάτων και των ηλίθιων που έχουν τα μέζεα στο κεφάλι…

  3. H 80 ΑΔΤΕ και οι Εθνοφύλακές της μαζί με τους ακρίτες κατοίκους των νησιών δεν έχουν ανάγκη τους περαστικούς- χρήσιμους ηλίθιους ΜΠΟΥΛΗ και Ζουράρη.
    Λυπούμαστε για τα χάλια που κυβερνούν την χώρα.
    Χρόνια πολλά και καλές εορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς , ο νέος χρόνος να μας απαλλάξει από όλους τους γραφικούς μπούληδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ