ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Στόχος μου να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο στο Υπουργείο Τουρισμού

0
277

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : «Στόχος μου να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο στο Υπουργείο Τουρισμού».

O Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε την μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια τιμή που έχει αντανάκλαση στο νησιωτικό χώρο, τον οποίο εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο.

Αισθάνομαι απόλυτα το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνω. Για μένα ο τουρισμός αποτελεί έναν τομέα στον οποίο αφιέρωσα ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής μου δραστηριότητας, συμβάλλοντας στην διαμόρφωση των προγραμματικών μας θέσεων.

Στόχος μου είναι να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο. Να τιμήσω την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και να ανταποκριθώ στις μεγάλες και υψηλές προσδοκίες των πολιτών και των ανθρώπων του τουρισμού».

Η τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 13.30 στον 6ο όροφο του υπουργείου (Αμαλίας 12).

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Μαζί ξανά Πρώτοι. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να αποτυπώσει όσα νιώθω»

Ο κ. Μάνος Κόνσολας, που εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Βουλευτής Δωδεκανήσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη των πολιτών. Είναι ώρα να ενώσουμε τους Έλληνες, να βάλουμε στο περιθώριο τη διχαστική ρητορική και το λαϊκισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε μια καθαρή και ισχυρή εντολή για να υλοποιήσει το πρόγραμμα που ενέκριναν με την ψήφο τους οι πολίτες. Σε αυτή του την προσπάθεια, θα έχει τη στήριξη όλων μας, αλλά και της πλειοψηφίας των πολιτών.

Η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα, να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για μια Ισχυρή Ανάπτυξη, να προχωρήσει σε μεγάλες και βαθιές αλλαγές.

Για εμένα, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί πηγή χαράς, τιμής αλλά και ευθύνης. Οι πολίτες της Δωδεκανήσου με την ψήφο τους συνέτριψαν μηχανισμούς και συστήματα.

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να αποτυπώσει όσα νιώθω.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη, για την εκλογή μου στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πολιτών, για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση.

Όλοι οι πολίτες, αλλά και τα νησιά μας, έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά μου.

Θέλω, επίσης, να συγχαρώ τους άλλους τρεις συνυποψήφιούς μου από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγησαν στη Βουλή για να εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα, αλλά και τους άλλους δύο υποψηφίους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα. Μια μέρα που έχει περισσότερο φως, χαμόγελο και αισιοδοξία για την Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ