Κατερίνα Γαβαλά: Σας ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη σας!

1
609

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στους Δωδεκανήσιους κσι να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για την στήριξη τους σε εμένα προσωπικά αλλά και στο Κίνημα μας, την παράταξη που εκπροσώπησα στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Τους ευχαριστώ γιατι με επέλεξαν ανάμεσα σε ικανούς συνυποψήφιους από ολες τις παρατάξεις, σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία. Και φυσικά ευχαριστώ τις συνεργάτιδες και τους συνεργάτες μου σε όλα τα νησιά, για την πίστη, τις συμβουλές, την υπομονή και τον δυναμισμό τους!

Η πολιτική επιβίωση ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και την πόλωση που δημιούργησαν ήταν ηρωική. Όλοι γνωρίζαμε πως τόσο η δική τους άνοδος, όσο και η δική μας κατάταξη ως τρίτη δύναμη πανελλαδικά μπορούσε να μας στοιχίσει βουλευτική έδρα στον νομό μας, αφού κερδίζοντας τις τριεδρικές περιφέρειες η πιθανότητα να χάναμε τις πενταεδρικές όπως τα Δωδεκάνησα ήταν υπαρκτή.

Παρά την αύξηση λοιπόν των ποσοστών μας, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά, ο εκλογικός νόμος μας στέρησε την έδρα!

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους πως αυτή η ατυχής και προσωρινή κατάσταση δεν θα επηρεάσει την δυνατή φωνή μας στα κέντρα των αποφάσεων. Τα αντανακλαστικά μας ως Κίνημα Αλλαγής για τα πολιτικά δρώμενα, θα παραμείνουν ενεργά και θα είμαστε όλοι στο πλάι των ανθρώπων που μας στήριξαν, αλλά και όλων των Δωδεκανησίων, για να ενδυναμώσουμε την φωνή τους. Και φυσικά εμείς, οι άνθρωποι της προοδευτικής παράταξης, θα ορθώσουμε ισχυρή και έντιμη αντιπολιτευτική φωνή, με απόλυτη λογική, υπέρ των συμφερόντων των συμπατριωτών μας.

Είναι σημαντικό να πούμε πως συχνά όταν χάνεται μια εκλογική μάχη ακολουθούν ανθρώπινες αντιδράσεις. Στον χώρο μας όμως όχι μόνο δεν θα επηρεάσουν αρνητικά και με εσωστρέφεια, αλλά θα μας ωθήσουν να επιμείνουμε ισχυρά στον αυτόνομο ρόλο μας και στην αυτοδύναμη πορεία μας συνομιλώντας με τους ανθρώπους μας, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη σας!

Κατερίνα Γαβαλά

Πολιτευτής Δωδ/σου Κινήματος Αλλαγής

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ